Take a fresh look at your lifestyle.

Săracii inspectori ANAF, sunt HANDICAPAȚI? Superiorii au luat măsuri imediate!

0 9

ana-parcat-loc-persoane-handicapO fotografie cât o mie de cuvinte, înjurături, circulă zilele acestea pe Facebook. În imagine apare o mașină a ANAF-ului, parcată pe locul de parcare destinat persoanelor cu dizabilități.

Fotografia postată pe Facebook de Alex Kis a fost făcută în data de 8 martie 2016 în Piața Unirii din Cluj-Napoca, în fața Nuka Bistro.

Oare inspectorii ANAF au handicap? Nu! Fizic, nu au nimic și o demonstrează șefii celor care au parcat pe locul persoanelor cu handicap.

„Referitor la solicitarea dumneavoastră, vă comunicăm măsurile întreprinse de conducerea Direcției Generale Antifraudă Fiscală:

Urmare sesizărilor primite din spațiul public privind nerespectarea prevederilor Codului Rutier de către unii inspectori antifraudă, conducerea Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) a dispus retragerea dreptului de utilizare a autoturismului de serviciu în cazul acestora, inclusiv pentru inspectorii care au parcat neregulamentar pe locuri rezervate persoanelor cu dizabilități.

Pentru asigurarea integrităţii profesionale a inspectorilor antifraudă, din decembrie 2013 până în prezent, conducerea DGAF a semnalat structurilor specializate situaţii în care au fost implicaţi 50 de inspectori antifraudă, în urma analizării suspiciunilor legate de nerespectarea normelor de conduită sau a cadrului legal. În acest sens, au fost sesizate Comisia de disciplină și Direcția Generală de Integritate din cadrul ANAF, respectiv organele de urmărire penală.

Conducerea DGAF susţine necondiţionat demersurile organelor de aplicare a legii şi asigură implementarea tuturor măsurilor necesare prevenirii şi combaterii oricăror abateri de la regulile de conduită și de la prevederile legale în vigoare. Reafirmăm hotărârea DGAF de a menţine un grad ridicat de încredere şi de a respecta standardele de integritate şi corectitudine asumate”, se arată în răspunsul celor de la ANAF.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata