Take a fresh look at your lifestyle.

Tâlharii unui bărbat din Florești au ajuns în arest. Cum au acționat indivizii

0

talhariePolițiștii de investigații criminale au identificat și reținut, pentru 24 de ore, două persoane care i-ar fi sustras unui bărbat portofelul și telefonul mobil prin imobilizarea acestuia și întrebuințarea de violențe.

La data de 16 decembrie, în jurul orei 01:30, un bărbat, de 38 de ani, din Cluj-Napoca, a sesizat poliția cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării.

Aceasta a reclamat faptul că, în jurul orei 00:30, în timp ce se deplasa pe strada Someșului din Florești, a fost urmărit de două persoane necunoscute, acestea lovindu-l și imobilizându-l, sustrâgându-i, astfel, portofelul și telefonul mobil din buzunarele pantalonilor.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, ieri, agresorii au fost identificați, stabilindu-se că este vorba despre doi bărbați, de 20 și 36 de ani, din comuna Florești.

Polițiștii au recuperat integral prejudiciul cauzat, în valoare de circa 1.200 lei.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata