Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – A tâlhărit un clujean pe stradă și a luat-o la goană. Ce a urmat

0

eroul-hotul-si-batranul-gelu-ilies (3)Marți,  în jurul orei 22:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie – au fost sesizaţi cu privire la săvârşirea unui furt pe strada Trotuşului, din Cluj-Napoca.

Patrula mixtă, formată din poliţist şi jandarm, s-a deplasat de îndată la faţa locului şi a identificat partea vătămată, stabilind că este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din Cluj-Napoca. În urma verificărilor s-a stabilit că, în timp ce se deplasa pe strada Dâmboviţei,bărbatului i-ar fi fost smulsă borseta pe care o purta pe umăr de către un tânăr necunoscut.

Poliţiştii au efectuat verificări şi au reuşit depistarea şi identificarea celui în  cauză pe strada Fabricii de Zahăr, din municipiu, fiind vorba despre un tânăr de 29 de ani, din Cluj-Napoca.

Borseta, în care se aflau circa 190 de lei şi acte, a fost aruncată de către bărbat, înainte de depistare şi imobilizare. Aceasta a fost recuperată şi predată părţii vătămate.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Cercetările continuă în cauză sub coordonarea unităţii de parchet competente.

CEEA CE AȚI CITIT MAI SUS ESTE O MINCIUNĂ A INSPECTORATULUI DE POLIȚIE CLUJ.

ADEVĂRUL, AICI SAU CITIND ÎN CONTINUARE!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj mint! Mint de îngheață apele, uneori, iar meteahna nu e de o zi și nici de două, ci de mai mult timp. Ei ies în presă cu diferite subiecte cu care se laudă, iar noi aflăm ulterior că meritele nu le aparțin. Așa s-a înâmplat acum o săptămână, așa s-a întâmplat și ieri.

Inspectoratul Județean de Poliție Cluj a trimis un comunicat de presă în care se lăuda cu prinderea unui hoț. La câteva ore de la publicarea articolului, aflăm că polițiștii nici nu s-au mișcat de la secție, ci hoțul le-a fost livrat.

IPJ Cluj se contrazice și în datele trimise publicității. Reprezentanții instituției spun că furtul a avut loc pe strada Trotușului, iar două rânduri mai jos că pe strada Dâmboviței.

Iată comunicatul cu care se lăudau și pe urmă vă arătăm și minciuna!

„Marți, în jurul orei 22:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie – au fost sesizaţi cu privire la săvârşirea unui furt pe strada Trotuşului, din Cluj-Napoca.

Patrula mixtă, formată din poliţist şi jandarm, s-a deplasat de îndată la faţa locului şi a identificat partea vătămată, stabilind că este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din Cluj-Napoca.

În urma verificărilor s-a stabilit că, în timp ce se deplasa pe strada Dâmboviţei,bărbatului i-ar fi fost smulsă borseta pe care o purta pe umăr de către un tânăr necunoscut.

Poliţiştii au efectuat verificări şi au reuşit depistarea şi identificarea celui în cauză pe strada Fabricii de Zahăr, din municipiu, fiind vorba despre un tânăr de 29 de ani, din Cluj-Napoca.

Borseta, în care se aflau circa 190 de lei şi acte, a fost aruncată de către bărbat, înainte de depistare şi imobilizare.

Aceasta a fost recuperată şi predată părţii vătămate. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, se precizează în comunicatul mincinos al IPJ Cluj.

Minciuna apare la câteva ore de la publicarea comunicatului IPJ Cluj.

Poliția Locală, din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, susține că agenții lor au prins hoțul.

Polițiștii locali au alergat după hoț, l-au prins și încătușat, au recuperat borseta și l-au transportat la sediul Poliției Locale, ulterior fiind dus către Secția 2 Poliție Cluj-Napoca.

“Marți, 16 februarie 2016, în jurul orelor 21.50, în timp ce executatu serviciul de ordine publică și patrulare pe strada Trotușului, doi polițiști locali au auzit o persoană strigând după ajutor și, în același timp, au observat un tânăr care fugea, ținând în mână o geantă/borsetă de culoare neagră.

Cetățeanul suspect a fost urmărit de cei doi polițiști locali, care au reușit să-l imobilizeze pe strada Fabricii de zahăr nr. 4, după ce acesta abandonase geanta (recuperată de polițiști).

După încătușare cetățeanul a fost condus la secția II Poliție locală și identificat. Cetățeanul A.D.L. a recunoscut fapta săvârșită, fiind condus la Sediul secției II Poliția municipiului pentru continuarea cercetărilor.

Posesorul de drept, domnul P.I. și-a recuperat borseta intactă, cu actele și banii din interiorul acesteia”, arată Poliția Locală prin Biroul de presă al Primăriei Cluj-Napoca.

Nu este pentru prima dată când IPJ Cluj își atribuie meritele altora. Un caz revoltător am prezentat noi în urmă cu aproximativ o săptămână, când un tânăr a prins un tâlhar, iar polițiștii clujeni s-au lăudat cu meritele lui.

MATERIALUL CU TÂNĂRUL AICI!

În accea ce privește acest incident, reprezentanții IPJ Cluj precizează că: „Urmează să stabilim dacă a fost o disfuncționalitate referitoare la comunicarea datelor despre acest eveniment”.

 

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata