Take a fresh look at your lifestyle.

Tânărul din Turda, care a băgat 4 oameni în spital, rămâne în confort la domiciliu. Era beat și nu avea permis de conducere

0

Un tânăr de 24 de ani, din Turda, va fi cercetat de către poliţişti în stare de arest la domiciliu după ce magistraţii Judecătoriei Turda au emis un mandat de arest la domiciliu pentru 30 de zile.

La data de 12 aprilie, judecătorii Judecătoriei Turda au dispus faţă de tânărul de 24 de ani din Turda, reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni la regimul rutier, măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Reamintim faptul că la data de 08 aprilie, tânărul a provocat un accident rutier în municipiul Turda în urma căruia 4 persoane au fost rănite, iar două autoturisme au suferit avarii.

Accidentul a fost provocat pe fondul încălcării regulilor privind acordarea priorităţii, ulterior stabilindu-se faptul că tânărul care l-a provocat avea dreptul de a conduce suspendat şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. La  aceste două acuzații se adaugă și cea de vătămare corporală din culpă.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata