Take a fresh look at your lifestyle.

U-BT nu mai leagă două meciuri bune

0

Campioana României la baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj a pierdut al doilea meci în cadrul fazei Top 6 a sezonului în curs, scor 94-99 (21-32, 14-21, 21-13, 21-11, 8-8, 9-14) cu Steaua CSM EximBank. Întâlnirea din Sala Sporturilor ”Horia Demian” a avut de toate. O primă repriză sub orice critică a gazdelor, o revenire nesperată nici de cei mai fanatici suporteri și două reprize de prelungiri la capătul cărora echipa bucureșteană a obținut primul succes la Cluj după aproape doi ani.

După primele două sferturi Steaua conducea la nu mai puțin de 18 puncte diferență, iar victoria părea doar o formalitate. Antrenorul Mihai Silvășan a găsit însă, soluțiile cele mai potrivite pentru a înclina balanța în favoarea echipei sale și, după o repriză secundă foarte bună U-Banca Transilvania a reușit să trimită meciul în prelungiri. Cinci minute nu au fost suficiente pentru a desemna echipa câștigătoare astfel că, a fost nevoie de un al doilea extra time pe care oaspeții l-au câștigat cu 14-9 și au plecat victorioși de la Cluj.

”Două reprize total opuse, în prima chiar nu ne-am ridicat la nivelul acestui joc, am luat 53 de puncte în două sferturi, mult prea mult pentru o echipă cu pretenții. Ne-am luptat bine să revenim în repriza a doua, însă cu o echipă valoroasă e greu să câștigi când ai -20 la pauză. Un meci frumos pentru public, cu de toate, însă din păcate nu putem lega două meciuri bune la rând, aceasta este problema, chiar mă îngrijorează.

Însă trebuie să mergem mai departe, ne gândim la meciul cu Timișoara, dar, bineînțeles, vom analiza ce s-a întâmplat în acest meci, mai ales în prima repriză. Când iei 53 de puncte, evident că apărarea a scârțâit, vom vedea din ce motive”, a spus Mihai Silvășan pentru u-bt.ro.

În ciuda eșecului U-Banca Transilvania a preluat șefia în clasamentul Ligii Naționale cu 49 de puncte, dar și un meci mai mult decât ocupanta locului secund CSU Sibiu.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata