ad
ad

Related Articles

4 Comments

 1. 1

  Anonim

  „Polițiștii vor deschide pe numele șoferului camionului un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă. Acesta riscă ani buni de pușcărie.”

  Dar despre soferul care a accidentat si omorat femeia de 33 de ani, tot in Floresti (31.07.2015), tot pe trecerea de pietoni, de ce nu spuneti ca este inca in libertate? e bine mersi acest criminal!!!

  Reply
  1. 1.1

   Ziarul Clujean

   Dosar penal se întocmește de fiecare dată când un șofer lovește pe cineva, pe trecere sau nu. Ca să îl bage în arest preventiv trebuie să fie și beat sau drogat. Doar așa este considerat pericol public. Dacă nu e beat sau drogat rămâne în libertate până la finalul procesului. Cu siguranță acel om nu a vrut să omoare o femeie. La finalul procesului judecătorul decide dacă șoferul primește pedeapsă cu suspendare sau cu executare.Iar deciziile finale ale judecătorilor nu pot fi comentate.

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Atunci revin la citatul de mai sus, de ce presupuneti ca pe acesti sofer pe numele caruia s-a deschis un dosar penal pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa, ca acesta „risca ani buni de puscarie” ?

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Ziarul Clujean

     Tocmai – RISCĂ – Asta am spus, RISCĂ!. Nu am spus că va infunda pușcăria cu siguranță. Nu avem de unde să știm ce decizie va lua judecătorul.

     Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© ZiarulClujean.ro - Toate drepturile rezervate.

ziarulclujean.ro Web analytics