ad
ad
ad

Related Articles

2 Comments

 1. 1

  Felecan

  Pai sa imi bag p**a in bordurile voastre si in risipirea banilor fara nicio logica. Era o chestiune de timp pana sa se intample asa ceva… Efectiv asa oameni incompetenti ca cei responsabili cu aceste proiecte eu nu am mai intalnit.Clar, greseala celui care a intors, dar ganditi-va ca bietii sateni care vor sa ajunga la casele lor pe directia Feleac-Cluj trebuie sa mearga pana in Valcele sa intoarca, pentru ca nu pot de borduri… Sau macar de s-ar mai face un sens giratoriu sau 2… Rusine autoritatilor !

  Reply
 2. 2

  Felecan 2

  Da, este vina soferului ca nu s-a asigurat. In acel loc a fost mereu regulamentare virarea la stanga si iesirea intrarea de pe drumul national. Problema este ca cei de la drumurile nationale ignora faptul ca acolo locuiesc sute de familii carora le-a fost inchis accesul catre proprietati, acces de pe un drum public. Nu este posibil sa conduc inca 10 km pana la iesire din Valcele catre Turda, adica sa mai strabat oinca un sat, ca sa pot ajunge acasa. Este un proiect ilegal, care nu respecta nici o norma legala legata de latimea benzii de circulatie, semnalizare, conexiuni drumuri publice. Sa nu uitam ca acest drum national strabate o localitate pe toata lungimea ei, fara a fi vre-un loc amenajat de iesire sau intoarcere.
  Da, o sa trecem acele borduri pentru a ajunge acasa. Da, o sa mergem cu bicicleta pe drum si o sa blocam pentru cel putin 10 min drumul national. Da, o sa facem asta fiindca si avem dreptul de circulatie, avem dreptul de acces la proprietati. Si da, acest drept de acces nu ne este respectat.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© ZiarulClujean.ro - Toate drepturile rezervate.

ziarulclujean.ro Web analytics