Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Accident mortal în Mărăști. Bărbat omorât pe loc de un autocamion

0

Sfârșit teribil pentru un bărbat de 79 de ani, din Cluj-Napoca. Acesta a fost ucis de un autocamion. Accidentul rutier s-a produs pe o trecere de pietoni de pe strada Aurel Vlaicu, iar oamenii legii au stabilit că pietonul traversa neregulamentar, pe culoarea roșie a semaforului.

Accidentul mortal s-a produs miercuri, în jurul orei 15:00. Autocamionul condus de un bărbat de 47 de ani, din Florești, nu a putut fi oprit la timp, astfel că bătrânul de 79 de ani, care traversa neregulamentar, a fost prins sub roțile mastodontului și ucis pe loc.

„În jurul orei 15:00, în municipiul Cluj-Napoca, pe strada Aurel Vlaicu, un bărbat de 79 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce traversa strada neregulamentar, pe culoarea roșie a semaforului, a fost surprins și accidentat mortal de un autocamion, condus de un bărbat de 47 de ani, din Florești”, precizează Sorina Man, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz. Șoferul care conducea autocamionul are acum dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata