Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Anchetă la Spitalul Județean Cluj după ce un pacient cu 3 gloanțe în corp a fost ”returnat” la Bistrița pentru operație

0

Plimbarea bărbatului împușcat, de la Bistrița la Cluj și retur, este subiect de anchetă internă la Spitalul Județean de Urgență Cluj-Napoca. Conducerea SCJU Cluj-Napoca vrea să afle de ce bărbatul împușcat de șase ori, care mai avea în corp trei gloanțe, nu a fost operat în orașul nostru. Medicii de la Bistrița îl trimiseseră la Cluj pe bărbat, pentru intervenția chirurgicală, dar specialiștii de aici l-au trimis înapoi la spitalul de unde a venit. În loc să intervină chirurgical pentru extragerea gloanțelor, medicii din Cluj l-au trimis pe bărbat înapoi la Bistrița, cu gloanțele în corp, pe motiv că nu este grav și se poate opera acolo.


Un basarabean de 31 de ani a fost împușcat de un conațional de nu mai puțin de 6 ori. Acesta a fost găsit pe un câmp, din județul Bistrița Năsăud, de un agricultor, și a ajuns la spital cu plăgi în zona gâtului, a toracelui, a umărului drept și a brațului stâng.

Trei dintre gloanțe au rămas în trupul bărbatului, fiind nevoie de înlăturarea lor chirurgicală. Medicii bistrițeni au decis însă că operația nu poate fi făcută la Bistrița și l-au trimis cu o ambulanță cu medic la Clinica de Chirurgie Vasculară Cluj-Napoca. Surpriză însă, medicii clujeni au decis că pacientul trebuie ”returnat” la Bistrița. Pe cale de consecință ambulanțierii au mai făcut 120 de kilometri cu pacientul, cu gloanțele în el, pentru a fi operat într-un final la Bistrița. Conform primelor date, bărbatul rănit are 31 de ani și locuia în Republica Moldova, însă provenea din Ucraina.

Potrivit polițiștilor acesta era în tranzit prin Bistrița, împreună cu un prieten. În urma unui conflict spontan, victima a fost împușcată de 6 ori de către colegul său. Deși a încasat 6 gloanțe, bărbatul a luat-o la fugă pe dealurile din apropiere și a fost găsit de un localnic. Făptașul a fost prins în Maramureș de către polițiști și a fost adus în Bistrița-Năsăud, la audieri. Cei doi cetățeni străini sunt suspectați pentru trafic de droguri.

Citește și … ”Moartea domnului Lăzărescu”, varianta Cluj

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata