Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Cele mai celebre furturi în 2017, din județul Cluj, nerezolvate de polițiști. De la bijuterii scumpe, la zeci de mii de euro și sute de mii de lei

0 2

Ziarul Clujean vă prezintă astăzi topul furturilor celebre din județul Cluj, din anul 2017, rămase cu autori necunoscuți sau fără condamnări definitive. Anul 2017 a debutat cu un furt de 80.000 de euro și s-a terminat cu unul de 160.000 de lei. Mai jos vă prezentăm câteva exemple de furturi celebre, cu prejudicii mari. Sunt cazurile aflate de noi, dar este posibil să existe și altele cu autori necunoscuți. Într-un singur caz au fost depistați doi suspecți, procesul de judecată nu a început încă.

În cel mai recent furt, din luna noiembrie 2017, doi bărbaţi au intrat în apartamentul unei familii din Gherla şi au furat 160.000 de lei, bani cu care oamenii voiau să cumpere un apartament pentru fiica lor. Furtul a avut loc la finele anului 2017, dar polițiștii nu i-au găsit nici acum pe autori.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Gherla, la cel mai recent furt cu autori necunoscuți, se vede cum doi bărbaţi ies din scara blocului cu două pungi în mână. Ca să poată să intre în apartament, indivizii au făcut gaură cu un burghiu în butucul uşii. Imediat după ce au pătruns în apartament au răvăşit toată casa şi au furat 160.000 de lei. În plus, hoţii au luat şi puşculiţa copiilor. Ancheta pare să bată pasul pe loc.

În luna octombrie 2017, în Valea Drăganului, a avut loc un furt de 9.000 de lei și bijuterii din casa unui om de afaceri din comuna Poieni. Cazul nu a fost rezolvat de polițiști, autorii fiind de negăsit.

Citește mai multe despre acest subiect dând click AICI.

În luna septembrie 2017, casa unei patroane de hotel a fost spartă în satul Păniceni. Hoții au plecat din casa femeii cu 8.000 de lei și bijuterii în valoare de 62.000 de lei. Cazul nu a fost rezolvat de polițiști, autorii fiind de negăsit.

Citește mai multe despre acest subiect dând click AICI.

La începutul anului 2017, în 7 ianuarie, din casa unui om de afaceri din Huedin a fost furată suma de 80.000 de euro. Suspecții au fost prinși, cu ajutorul unor camere de supraveghere, după aproape un an, dar au fost trimiși în judecată în stare de libertate. Deocamdată, procesul celor doi bărbați nu a început.

Citește mai multe despre acest subiect dând click AICI.

În anul 2017, la nivelul județului Cluj, au fost înregistrate 922 de furturi din locuințe. Pe parcursul anului, polițiștii au soluționat 866 de cazuri. Dintre cazurile soluționate, o parte sunt din 2016.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata