Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Emil Engheș, DJ și traficant clujean de droguri, ARESTAT de DIICOT. Avea asupra lui 1 kilogram de cannabis

0

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. din Sălaj, l-au prins în flagrant delict pe Emil Engheș, un traficant clujean de droguri și totodată DJ cunoscut în zona Dej, care avea asupra sa un kilogram de cannabis. Bărbatul de 44 de ani, din Dej, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri, trafic de droguri în formă continuată și introducerea, în mod ilegal, în România de droguri de risc.

„La data de 2 noiembrie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Sălaj, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.—Biroul Teritorial Sălaj, au surprins în flagrant delict, pe raza localității Bîrsău Mare, un bărbat, de 44 de ani, din județul Cluj, care avea asupra lui un colet, în care se afla un kilogram de cannabis”, se precizează într-un comunicat de presă al IGPR.

Din cercetări a reieșit că DJ Milu, așa cum era cunoscut, ar fi achiziționat cannabis de la o persoană din Spania, pe care l-ar fi introdus în țară prin diferite firme de curierat și l-ar fi vândut unor tineri, la prețuri cuprinse între 50 și 60 de lei gramul.

Față de Engheș s-a luat măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de introducere sau scoatere din țară, precum și importul ori exportul de droguri de risc, fără drept, respectiv deținerea ori alte operațiuni privind circulația drogurilor de risc, fără drept, fapte prevăzute de Legea 143/2000.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata