Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO EXCLUSIV – DURERE: Mihai Culda, tânărul decedat în accidentul de la Copăceni, urma să se căsătorească

0

Mihai Culda - accident CopăceniMihai Culda, tânărul care a decedat în accidentul rutier de la Copăceni, trebuia să se însoare. El și iubita lui Ramona își aleseseră deja sala unde urma să aibă loc evenimentul. Din nefericire, Ramona își va conduce logodnicul la groapă.

În anul 2015 urma să aibă loc cel mai frumos moment din viața tinerilor Ramona și Mihai. O spune prietenul și asociatul lor, boxerul clujean Lucian Bot.

Sportivul spune că Ramona este extrem de afectată de pierderea lui Mihai, mai ales că vara următoare trebuiau să facă nunta.

L ucian Bot spune că totul era organizat și plătit.

Mihai Culda a decedat joi într-un accident rutier  petrecut la Copăceni, în județul Cluj. Culda împreună cu sportivul Lucian Bot se aflau în autoturismul care s-a izbit violent de un TIR. Lucian Bot a scăpat ca prin minune, dar asociatul său a murit pe loc. Mihai Culda avea 32 de ani. Mihai va fi înmormântat duminică, la Valea Ierii.

Citește și …

Polițiștii au aflat cauza producerii accidentului de la Copăceni! Ce făcea Mihai Culda în timp ce conducea cu 160 de km/h

Citește și …

EXCLUSIV – DOCUMENT: Boxerul clujean Lucian Bot, primele măsuri după furtul banilor de la accidentul din Copăceni

Citește și …

Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum pe Mihai Culda, tânărul decedat în accidentul de la Copăceni

Citește și …

EXCLUSIV VIDEO – Cadavru jefuit la drumul mare! Peste 10.000 de lei au furat hoții la accidentul din Copăceni! Lucian Bot: “Erau banii pentru salariați”

Citește și …

VIDEO EXCLUSIV – Boxerul Lucian Bot, mărturii cutremurătoare după producerea accidentului de la Copăceni: “Era mort, cu capul pe mâna mea”

Citește și …

EXCLUSIV – FOTO – Boxerul clujean LUCIAN BOT, implicat în teribilul accident de la Copăceni! Asociatul său, Mihai Culda a murit strivit de fiarele mașinii

Citește și …

FOTO/VIDEO-Accident HORROR la Copăceni! Șoferul unui bolid de lux a intrat sub un TIR și a murit între fiarele contorsionate

 

Lucian Bot și Mihai Culda - accident Copăceni

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata