Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Motociclist francez, accidentat la Cluj de un moș de 76 de ani. Bikerul a ajuns la spital!

0

accident-rutier1Un moș de 76 de ani a băgat în spital un motociclist de origine franceză. Bikerul, în vârstă de 26 de ani, circula regulamentar, spun polițiștii, când bătrânul care se afla la volanul unei mașini nu i-a dat prioritate de trecere și l-a lovit în plin.

Accidentul a avut loc pe strada Bucium, din cartierul clujean Mănăștur, luni după-masă. Motociclistul circula regulamentar din Mănăștur spre cartierul Grigorescu.

Bătrânul care se afla la volanul autoturismului său nu s-a asigurat când a vrut să iasă în trafic și l-a lovit în plin pe motociclist.

La fața locului s-au deplasat agenții de la rutieră, care, cu ajutorul martorilor au stabilit că de vină pentru producerea accidentului este nimeni altul decât bătrânul de 76 de ani.

„Din primele verificări, reiese că un conducător auto de 76 de ani, în momentul în care s-a pus în mișcare nu ar fi acordat prioritate de trecere și ar fi acroșat o motocicletă, care circula spre cartierul Grigorescu dinspre Mănăștur. În urma impactului, motociclistul de 26 de ani a suferit leziuni”, a declarat pentru ZiarulClujean.ro Simona Vîrci, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

O ambulanță l-a preluat pe motociclistul de origine franceză și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Cluj.

Medicii spun că bikerul a avut noroc cu portul echipamentului de protecție. Chiar și așa, a suferit leziuni, dar unele care, deocamdată, nu îi pun viața în pericol.

„În Unitatea de Primiri Urgențe a ajuns un tânăr, victimă a unui accident rutier. Este un cetățean francez cu traumatism cranio cerebral, traumatism de umăr stâng, mână dreaptă și traumatism de bazin. Investigațiile continuă”, ne-a declarat Monica Costin, director de îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență Cluj.

Și cu un astfel de incident, ca multe altele, bikerul francez va avea ce să spună în țara lui despre șoferii din România.

Oamenii din echipa ZiarulClujean.ro, toți posesori de motoare și autoturisme, le recomandă șoferilor să CAȘTE OCHII când sunt în trafic. Motocicleta nu te baga în scaun la impact, ci, posibil, în mormânt!

ASFALT USCAT, TUTUROR!

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata