Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – O banală cratiță cu mâncare i-a adus sfârșitul unui clujean care locuia în Mănăștur

0 3

O cratiță uitată pe aragaz i-a adus sfârșitul unui clujean în vârstă de 60 de ani. Acesta a lăsat cratița pe foc, după care s-a dus la somn. Mâncarea din oală a ars în totalitate, iar fumul rezultat din alimente l-a ucis pe bărbat în somn.

Vineri seara, locatarii străzii Parâng, de la numărul 37, au cerut ajutorul pompierilor. Dintr-un apartament situat la etajul 1 al imobilului ieșea fum gros și înecăcios.

Când au ajuns salvatorii nu au mai avut ce salva. În apartament zăcea cadavrul unui bărbat de 60 de ani. Bărbatul, cel mai probabil, spun anchetatorii, s-a stins în urma intoxicării cu monoxid de carbon.

Clujeanul decedat era din comuna Florești, dar locuia în apartamentul de pe strada Parâng în chirie. Între persoana decedată și proprietar ar exista o relație de prietenie, spun locatarii blocului.

Vecinii arată că bărbatul care și-a pierdut viața a fost vizitat înainte cu două, trei ore. Cel mai probabil oala cu mâncare a rămas pe aragaz, cu focul aprins, după ce i-a servit pe oaspeți. După plecarea musafirilor, bărbatul s-a dus la somn, iar mâncarea a ars și fumul rezultat l-a ucis.

Polițiștii clujeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Ancheta va stabili din ce cauze a decedat bărbatul.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata