Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – O clujeancă a avut parte de o moarte extrem de violentă și dureroasă

0 3

Sfârșit cumplit pentru o bătrână de 84 de ani din satul Sâmboieni, comuna Sânmărtin. Femeia a ars ca o torță, după ce a vrut să aprindă focul în sobă, dar hainele i-au luat foc. Aceasta este presupunerea polițiștilor după primele verificări. Biata bătrână ar fi încercat să se salveze, dar a murit arsă de vie în curtea locuinței sale. Ancheta oamenilor legii continuă.

Femeia a fost găsită în cursul serii de către o vecină, care a fost alertată de o rudă că bătrâna nu mai răspunde la telefon. Ajunsă în curtea bătrânei, femeia a găsit-o pe aceasta carbonizată aproape complet și cu carnea încă fumegând. A aruncat repede zăpadă peste ea și a sunat imediat la numărul unic de urgență 112, scrie Someșeanul.ro.

În scurt timp la fața locului a ajuns o ambulanță de la Gherla, însă medicii nu au mai avut ce face pentru a salva viața femeii de 84 de ani, fiind nevoiți să declare decesul.

Imediat a demarat și ancheta polițiștilor gherleni, care, timp de câteva ore, au adunat probe de la fața locului, au fotografiat împrejurimile, curtea și casa și au ridicat amprente de la fața locului.

În casa femeii, lângă sobă, anchetatorii au găsit alte haine arse, presupunând astfel că bătrâna ar fi încercat să aprindă focul în sobă, moment în care i-au luat foc hainele de pe ea. Cu îmbrăcămintea în flăcări, femeia ar fi încercat să se salveze și a ieșit în curte, dar aici s-a prăbușit la pământ și a ars de vie, dându-și ultima suflare înainte să poată fi salvată.

Din nefericire pentru aceasta, casa în care locuia singură, chiar dacă se află la drumul principal din sat, este mai depărtată de celelalte gospodării, astfel încât niciun vecin nu a auzit strigătele disperate ale femeii cuprinsă de flăcări.

Ancheta polițiștilor criminaliști este în plină desfășurare, aceștia urmând să elucideze toate circumstanțele care au dus la această tragedie.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata