Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – O școală din Gilău, propusă pentru demolare, a fost incendiată

0

Școala veche din Gilău, așa cum este cunoscută de către localnici, a fost cuprinsă de un incendiu duminică după masă. Clădirea, potrivit unor surse, era propusă pentru demolare, iar pompierii confirmă că cineva a pus focul intenționat.

Reprezentanții ISU Cluj spun că respectiva clădire a fost aprinsă de cineva. Oameni rău intenționați nu au mai avut răbdare până la demolarea imobilului și i-au dat foc, sperând că va arde în totalitate și astfel munca cu degajarea terenului va fi mai ușoară.

„Am intervenit cu trei autospeciale de stins incendii și 8 subofițeri. A ars aproximativ 500 metri pătrați din suprafața acoperișului, materiale didactice dintr-o magazie și s-au distrus aproximativ 200 de metri pătrați de tavan. Nu au fost persoane rănite, întreaga intervenție a durat aproximativ 3 ore. Cauza probabilă a incendiului este o acțiune intenționată”, precizează Ciprian Cornea, purtător de cuvânt al ISU Cluj.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a găsi făptașul. Dacă va fi identificat, el riscă închisoarea pentru distrugere prin incendiere.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata