Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Polițist local îmbrăcat cu uniformă de la poliția națională. Poliția Română ce are de spus?

0

Polițistul local din comuna clujeană Călățele nu s-a rezumat la a copia uniforma polițiștilor din cadrul Poliției Române, cum o fac și alți agenți de la locală, ci a îmbrăcat-o din cap până-n picioare. Sorin Bîlc și-a făcut rost de o uniformă, identică cu cea a polițiștilor din IGPR, cu excepția înscrisurilor de pe geacă. Ca să pară mai interesant, Bîlc și-a pus și epoleți, aparent, de subcomisar, grade care fac parte din categoria ofițerilor superiori.

Vineri am filmat în comuna Călățele. Personaj în povestea noastră era inclusiv Bîlc, polițistul local angajat de Primăria Călățele. În timpul interviului ne-am dat seama că agentul de la locală poartă caschetă, cămașă, cravată, pantaloni și epoleți, toate fiind identice cu cele ale polițiștilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Excepție face geaca pe care scria Poliția Locală Reșița. (a se vedea pe mânecă).

Luat la întrebări, la finalul interviului, Bîlc s-a încurcat în explicații. Mai mult de atât, el s-a prezentat ca fiind șef la Serviciul Poliție Locală din cadrul Primăriei Călățele, asta în timp ce acest serviciu nu există în comună, iar el este singurul polițist local angajat de primărie.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata