Take a fresh look at your lifestyle.

1,4 kilograme de cannabis au confiscat oamenii legii de la o reţea de traficanţi

0

cannabisPolițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița și procurorii D.I.I.C.O.T. — Biroul Teritorial Dâmbovița au destructurat o grupare infracțională specializată în traficul ilicit de droguri de risc și mare risc. 1,4 de kilograme de cannabis, trei plante de cannabis ajunse la maturitate, trei arme neletale, cântare electronice de mare precizie și 4.000 de lei au fost confiscate.

La data de 28 septembrie, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița și procurorii D.I.I.C.O.T. — Biroul Teritorial Dâmbovița au efectuat 19 percheziții domiciliare ( 17 în Dâmbovița și 2 în București), pentru destructurarea unei grupări infracționale, constituită din 16 membri, care aproviziona piața ilicită de droguri din municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița.

Totodată au fost puse în executare 18 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la audieri.

Din cercetări s-a stabilit că, la sfârșitul anului 2013 și începutul anului 2014, 16 persoane ar fi constituit un grup infracțional organizat și ar fi desfășurat activități infracționale din sfera traficului de droguri, în principal pe raza municipiului Târgoviște. Membrii grupării ar fi procurat și distribuit droguri de risc, respectiv cannabis și adiacent droguri de mare risc, precum și substanțe cu efect psihoactiv.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate 1,4 kilograme de cannabis, trei plante de cannabis ajunse la maturitate, trei arme neletale, cântare electronice de mare precizie, precum și 4.000 de lei.

Cei 16 membri ai grupării sunt cercetați de polițiști, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și efectuarea de operațiuni, fără drept, cu substanțe cu efect psihoactiv.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata