Take a fresh look at your lifestyle.

24 de ore de la evadarea din arestul IPJ Cluj. Polițiștii NU AU REUȘIT să-l prindă pe unul dintre cei mai periculoși deținuți. Date importante, AICI!

0

Alexandru Bartus24 de ore s-au scurs de când patru bărbați au reușit să evadeze de sub nasul agenților de la arestul IPJ Cluj. Tot de 24 de ore Clujul este în alertă. Trei dintre fugari au fost prinși, dar unul dintre cei mai periculoși, spun oamenii legii, poate fi oriunde. Căutările s-au extins și la nivel național. 

Alexandru Cristian Bartus este numele celui mai căutat infractor din județul Cluj. Sute de polițiști stau la filtre, în stradă, încă de ieri. Polițiștii și jandarmii scotocesc fiecare colț al orașului, dar pe Bartus nu îl găsesc nicăieri. Oamenii legii cred că a reușit să iasă din județul Cluj și l-au dat în urmărire națională.

Surse din Poliție spun că acesta poate fi extrem de periculos dacă se simte încolțit și recomandă populației să stea departe de el și să sune la 112 dacă îl văd.

Semnalmentele bărbatului sunt IMPORTANTE DE REȚINUT!
Alexandru Cristian Bartus are 32 de ani, 1.80 metri înălțime, iar la momentul dispariției purta bluză vernal, de nuanţă deschisă, haină şi pantaloni sport, gri, cu două dungi, albastre, pantofi sport, alb cu negru.

Autorul mai multor spargeri pe teritoriul Franței, multe dintre jafuri fiind comise cu violențe iar unul dintre ele fiind urmat chiar de moartea victimei, Bartuș este considerat de oamenii legii un individ extrem de periculos. Cetățenii sunt rugați să apeleze urgent la 112, în cazul în care au cunoștință despre locul unde s-ar ascunde evadatul.

FOTO JOS- Ceilalți trei deținuți, prinși în acest interval de 24 de ore, au fost băgați din nou în arestul IPJ Cluj. Doi dintre ei sunt acuzați de furt, iar al treilea de tentativă de omor.

 

Citește și … Deținuți EVADAȚI din arestul Inspectoratului de Poliție Cluj
Citește și … Polițiștii depășiți de situație cer ajutorul oamenilor pentru prinderea evadaților. Cine sunt și cum arată infractorii periculoși!

Citește și … EXCLUSIV – A fost prins unul dintre infractorii evadați din arestul IPJ Cluj
Citește și … EXCLUSIV – Al doilea evadat din arestul IPJ Cluj a fost prins de oamenii legii

Citește și… EXCLUSIV – Al treilea evadat din arestul IPJ Cluj a fost găsit! Este cel mai periculos dintre cei patru fugari

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata