Take a fresh look at your lifestyle.

2,5 tone de mere au confiscat oamenii legii din Turda. Vezi motivul!

0

merePoliţiştii clujeni au confiscat aproximativ 2,5 tone de mere, în urma unui control în trafic, pentru combaterea comerţului ilicit de mărfuri.

Poliţişti rutieri şi de investigare a fraudelor din cadrul Poliţiei municipiului Turda au acţionat pentru prevenirea ilegalităţilor comise în domeniul transportului de mărfuri şi pentru combaterea indisciplinei în trafic.

În acest context, poliţiştii au depistat în trafic, pe strada Piaţa Romană, din Turda, un bărbat de 39 de ani, din judeţul Alba, care transporta fructe cu o autoutilitară.

Conducătorul auto nu a putut să prezinte documente de provenienţă pentru aproximativ 2.500 de kilograme de mere trasportate.
Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, cu amendă în cuantum de 500 lei.

Marfa transportată, în valoare de aproximativ 900 lei, a fost ridicată în vederea confiscarii şi predată unei societăţi specializate pentru a fi valorificată.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata