Take a fresh look at your lifestyle.

26 iunie – Ziua Drapelului Naţional sărbătorită la Cluj-Napoca

0

Instituţia Prefectului-judeţul Cluj, împreună cu Primăria municipiului Cluj-Napoca şi Divizia 4 Infanterie „Gemina”, organizează vineri, 26 iunie, ora 12.00, o ceremonie publică militar-religioasă dedicată Zilei Drapelului Naţional, în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca, în faţa Teatrului Naţional. Ceremonia este precedată deslujba de sfinţire a Drapelului Naţional care se va desfăşura în Catedrala Mitropolitană.

La eveniment au fost invitaţi să participe reprezentanţii autorităţilor publice locale şi judeţene, ai instituţiilor publice civile şi militare, veterani de război, cadre militare în rezervă şi în retragere.

Facem precizarea că, manifestarea publică se va desfășura cu respectarea strictă a regulilor de distanțare fizică și socială prevăzute în reglementările în vigoare la nivel național privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Ziua Drapelului Naţional a fost proclamată prin Legea nr. 96/1998 şi se sărbătoreşte în fiecare an la data de 26 iunie.

* * *

Joi, 25 iunie, începând cu ora 19.00, în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca va avea loc ceremonialul de coborâre de pe catarg a Drapelului Naţional care va fi depus în Catedrala Mitropolitană.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata