Take a fresh look at your lifestyle.

3 destinații PERFECTE pentru pasionații de ISTORIE și RELIGIE

0

Vacanța reprezintă pentru fiecare persoană ceva diferit: pentru unii, o perioadă de relaxare, iar pentru alții un moment prielnic pentru a-și dezvolta pasiunile și pentru a afla informații interesante direct de la sursă.

Dacă te afli în cea de-a doua categorie, iar printre subiectele tale preferate se regăsesc istoria și religiile lumii, 2018 este anul perfect pentru a organiza o călătorie în cele mai spectaculoase destinații! Iar dacă profiți de ofertele agențiilor de turism, vei putea face acest lucru la un cost foarte avantajos, mai ales dacă te hotărești din timp asupra unui circuit sau al unui sejur.

Ce locații nu trebuie sa ratezi în 2018 pentru un concediu de vis

  1. Israel

Israelul reprezintă un loc în care toate marile religii ale lumii se întâlnesc. Creștinii, evreii și musulmanii găsesc aici rădăcini comune și simboluri ale tradițiilor și ale credinței lor, de aceea, această țară merită vizitată cel puțin o dată în viață. Alege și tu un circuit în Țara Sfântă pentru a putea vizita cele mai importante orașe, lăcașuri de cult, dar și peisajele naturale unice, precum cel de pe malul Mării Moarte. Nu trebuie să ratezi Ierusalimul, care este considerat leagănul religiilor, dacă îți dorești să iei contact cu un oraș viu, multicultural, în care trecutul se îmbină cu prezentul în mod firesc!

Thailanda

Această țară asiatică este cunoscută pentru templele budiste spectaculoase pe care le găzduiește, în jur de 40.000! Îți poți da seama, deci, că dacă vrei să vezi cu ochii tăi lăcașuri de cult autentice, acesta este locul potrivit! Intră pe LINK și descoperă ofertele disponibile online pentru o astfel de plecare. În afară de orașe și clădiri prin intermediul cărora poți afla foarte multe lucruri noi despre istoria și cultura locală, Thailanda oferă vizitatorilor și peisaje naturale care îți taie respirația! Stațiunile de pe malul oceanului sunt perfecte pentru a te relaxa și pentru a te bucura de clima foarte plăcută, de nisipul galben și de apă cristalină.

  1. Egipt

Puține destinații au reușit să păstreze cele mai importante simboluri ale culturilor antice la fel de bine ca Egiptul. Giza găduiește singura dintre cele 7 minuni ale lumii antice care nu a fost distrusă, și anume Marea Piramidă, construită pentru faraonul Keops. Misterul din jurul piramidelor și al altor construcții de pe vreme civilizației egiptene antice, precum Sfinxul, a atras și atrage în continuare foarte multe persoane care își doresc să simtă, măcar pentru câteva ore, că fac parte din istoria lumii, aflându-se la o mică distanță de obiectivele turistice de o mare însemnătate. Plănuiește și tu o călătorie care te va lăsa cu gura căscată la fiecare pas!

Dacă nu ai vizitat una dintre aceste locații inedite, a venit timpul să o faci! Te vei bucura că ai luat decizia potrivită și că vei avea ocazia să descoperi locuri noi, minunate, din această lume!


Acesta este un articol publicitar. ZiarulClujean.ro nu face recomandări de servicii și nici nu garantează pentru calitatea/corectitudinea serviciilor oferite de alte companii prin intermediul portalului ZiarulClujean.ro.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata