Take a fresh look at your lifestyle.

31 de infractori depistaţi de poliţiştii clujeni, prejudicii de 153.000 de lei recuperate, totul într-o săptămână – EXEMPLE

0

retinutiPoliţiştii clujeni au recuperat, într-o singură săptămână, prejudicii de circa 153.000 lei, cauzate prin furturi. Au fost depistate 31 de persoane, bănuite că ar fi sustras bunuri, dintre care 10 au fost reţinute pentru 24 de ore.

Poliţiştii clujeni au intensificat acţiunile de prevenire, depistare şi sancţionare a faptelor care aduc atingere relaţiilor sociale referitoare la protecţia dreptului de proprietate, a posesiei sau detenţiei bunurilor unei persoane.

În acest context, într-o singură săptămână, poliţiştii au depistat 31 de persoane bănuite de furturi din locuinţe, din societăţi comerciale şi de pe spaţiul public, dintre care 10 au fost reţinute pentru 24 de ore. Acestea ar fi sustras bani, bijuterii, telefoane mobile, biciclete, scaune, mese şi umbrele folosite pe terasele unor localuri publice.

Din cuantumul prejudiciului total cauzat părţilor vătămate prin diverse forme ale infracţiunii de furt, poliţiştii au recuperat, până în acest moment, aproximativ 153.000 lei.

Se efectuează cercetări faţă de 7 persoane, dintre care faţă de 4 în stare de reţinere, pentru furturi din locuinţe şi s-a recuperat un prejudiciu de peste 50.000 lei.

Alte 6 persoane au fost reţinute 24 de ore pentru sustragerea unor scaune, mese şi umbrele de pe terasele unor localuri publice, în valoare de 120.000 lei, pagubă din care s-a recuperat circa 96.000 lei.

Poliţiştii cercetează 5 persoane pentru furtul mai multor biciclete, dintre care au reuşit identificarea a 9 vehicule.

Totodată, se fac verificări faţă de 13 persoane pentru furturi din societăţi comerciale(localuri publice, magazine, complexe comerciale), care ar fi cauzat un prejudiciul total de circa 3.000 lei.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj continuă acţiunile de prevenire şi combatere a faptelor care aduc atingere patrimoniului public şi privat, pentru a menţine climatul de siguranţă al comunităţii clujene.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata