Take a fresh look at your lifestyle.

4 Beneficii aduse de directoarele online de business pentru o firma

0
Conținut oferit de: dpiis.ro.

In calitate de proprietar de afacere locala, orice actiune care va poate ajuta sa va dezvoltati business-ul merita executata. Un astfel de atu pe care concurentii dvs. il folosesc cu siguranta si pe care poate il treceti cu vederea este inscrierea in directoarele online de afaceri.

Un director online de afaceri este mult mai mult decat o inregistrare traditionala precum gasiti in Paginile Aurii. Prezenta firmei Dvs intr-o astfel de platforma web poate ajuta clientii potentiali sa va gaseasca si sa descopere informatii despre afacerea dvs., atunci cand aceasta este rezultatul cel mai relevant pentru ceea ce cauta ei. Acest lucru face ca un director de afaceri local sa fie un activ unic pentru a aduce noi posibili clienti la usa Dvs.

Beneficiile inscrierii intr-un director online de afaceri

Sa ne uitam la top 6 beneficii ale inscrierii in directoarele de afaceri online, si sa vedem cum pot ajuta acestea la dezvoltarea business-ului Dvs. Pe aceasta cale, puteti sa faceti urmatoarele:

1. Va imbunatatiti prezenta online

Cand va cautati firma pe motoarele de cautare precum Google si Bing, este posibil ca aceasta sa apara in listari la care nu le-ati realizat Dvs. Acest lucru se datoreaza faptului ca unele directoare online mai noi preiau informatii si listari din directoare mai vechi si mai mari pentru a isi crea propriul continut. Deci, atunci cand sunteti listat intr-un director de afaceri cu autoritate cum e www.dpiis.ro, puteti obtine mai multe listari si in directoare mai mici.

Singurul dezavantaj al acestui lucru este ca informatiile furnizate de directoarele mai mici ar putea fi inexacte, deoarece nu au venit direct de la Dvs si nu sunt actualizate periodic. Pentru a evita o astfel de situatie, este vital sa va verificati in mod regulat listarile de pe web, si sa va actualizati prezenta in online cat de frecvent puteti.

HURDUBAI1

2. Va imbunatatiti vizibilitatea locala

Aproximativ 40-45 % din cautarile online sunt utilizatori care cauta informatii locale. Din acest motiv, daca informatiile dvs. sunt listate intr-un director de business, va poate imbunatati prezenta online, si poate ajuta clientii locali sa va gaseasca mai usor prin optiunile avansate de filtrare specifice afacerii dvs. Cu o crestere masiva a cautarilor de tip „in apropierea mea”, care aduc cel mai adesea rezultate din directoare de afaceri locale, este foarte probabil ca un client nou sa va gaseasca afacerea atunci cand aveti informatiile listate in cel putin cateva directoare locale.

3. Sunteti descoperit mai usor

O inregistrare intr-un director web de afaceri va poate creste sansele de a fi descoperit de potentiali clienti, chiar daca acestia nu cauta afacerea dvs. dupa numele ei. Pentru a va creste sansele, asigurati-va ca toate informatiile despre firma sunt actualizate si corecte in toate directoarele unde e inscrisa. Acest lucru este super util deoarece majoritatea clientilor nu cauta un nume de companie atunci cand cauta un serviciu sau un produs. Unii termeni de cautare pe care clientii ii folosesc sunt „reparatii masini de spalat aproapen de mine” sau „service de electrocasnice”.

4. Imbunatatiti interactiunile cu clientii locali

Nu numai ca gasirea si adaugarea constanta a firmei dvs. in directoarele online va ajuta clientii locali sa va gaseasca, dar va poate oferi si mai multe feedback-uri de la clienti. Majoritatea directoarelor sorteaza firmele dupa adresa, ceea ce face mult mai usor pentru clientii potentiali locali sa va gaseasca.

Multe directoare de afaceri ofera, de asemenea, optiunea de a evalua si lasa recenzii pentru afacerile care sunt inregistrate acolo. O recenzie pozitiva pentru afacerea dvs. intr-un director poate face diferenta intre un client nou care va alege pe Dvs in loc sa mearga spre concurenta. E intotdeauna indicat sa solicitati recenzii de la clientii multumiti, si sa le cereti sa lase recenzii pozitive in directorul de afaceri unde v-au descoperit – ceea ce va poate oferi un avantaj substantial fata de concurenti.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata