Take a fresh look at your lifestyle.

4 motive pentru care să cumperi obiecte deja folosite

0
Conținut oferit de: 
offero.ro.

Atunci când vine vorba de cumpărături precum haine, jucării, mobilă și accesorii pentru casă, echipamente de sport și tehnică, clienții au tendința de a le cumpăra noi. Comoditatea de a le lua de la magazinul specializat poate fi tentantă. Dar cu ce costuri?

Nu numai că, de obicei, cumpărarea de produse noi costă mai mult, dar și mediul înconjurător plătește un preț ridicat pentru producerea acestor articole noi. Dacă ești nou în materie de achiziții de articole la mâna a doua și nu ești sigur că acestea sunt potrivite pentru tine, analizează mai îndeaproape beneficiile cumpărăturilor la mâna a doua.

Avantajele de a cumpăra lucruri la mâna a doua

Economisirea banilor

Unul dintre cele mai evidente și mai bine cunoscute beneficii ale cumpărării de produse second-hand de pe offero.ro este economisirea de bani. Adesea, poți găsi bunuri la mâna a doua cu până la 50% mai ieftine decât dacă ai cumpăra produsul nou.

Dacă cumperi haine, mobilă, instrumente muzicale sau orice altceva, poți găsi articole de calitate la prețuri mai mici. De asemenea, poți găsi haine, pantofi, genți și multe altele de la mărci celebre la o fracțiune din preț. Cine nu vrea să obțină articole de designer la reducere?

Protejarea mediului și conservarea resurselor naturale

Dacă ne gândim la resursele care intră în crearea de noi produse, nu este vorba doar de forță de muncă și materiale. Energia și resursele naturale sunt folosite pentru a crea ambalajul care însoțește de obicei un produs nou. Fiecare lucru care este produs este responsabil pentru un anumit nivel de epuizare a resurselor naturale. Fie că este vorba de extracția petrolului, mineritul metalelor, exploatarea forestieră, cultivarea bumbacului sau pomparea apei.

Cumpărarea de bunuri SH reduce nu numai cantitatea de resurse naturale utilizate, ci și cantitatea de energie consumată și emisiile poluante.

Cumpărarea de bunuri SH înseamnă că energia și resursele naturale care au fost folosite pentru a produce aceste bunuri au fost deja utilizate. În acest fel, nu creezi o cerere de noi articole care necesită energie suplimentară sau care epuizează și mai multe resurse naturale.

Fără ambalaj

De obicei, produsele noi au un fel de ambalaj și nu toate aceste materiale sunt reciclabile. Avantajul achiziționării de bunuri SH este că nu obții gunoi sau dezordine inutilă. Bunurile pe care le cumperi nu vor fi însoțite de toate ambalajele inutile, astfel poți începe să te bucuri de articolele de noutate fără ambalaj.

Găsirea articolelor unice

Jumătate din plăcerea de a face cumpărături de ocazie, de a “răsfoi” paginile magazinelor SH  este emoția vânătorii. Fie că ești în căutare de haine noi pentru o întâlnire, mobilier distractiv pentru casă, obiecte pentru sport sau jucării pentru copii, vei găsi articole unice, uneori greu de găsit în altă parte.

Magazinele SH continuă să surprindă clienții cu prețuri mici pentru produse de calitate, sustenabile și unice. Merită să cumperi cu reducere la minim? Întrebarea este una fierbinte.

Astfel, de ce să fii ca toți ceilalți? Pe lângă avantajele evidente ale achiziției la mâna a doua, ai și avantajul de a deține obiecte pe care nu le vei găsi nicăieri altundeva.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata