Take a fresh look at your lifestyle.

5 jocuri de păcănele pe care merită să le joci în 2021

0

Sunt perspective foarte bune pentru cazinourile online în 2021, o industrie care a avut o creștere constantă în anii anteriori. Mulți dintre jucătorii din offline au trecut pe Internet, iar producătorii vor lansa noi jocuri, care se anunță a fi de top.

În paralel, este de așteptat să câștige și mai mult în popularitate câteva „păcănele” online care s-au aflat în ascensiune în a doua parte a anului trecut. Le poți încerca și tu fără să riști banii proprii, profitând de ofertele promoționale pe care le găsești aici: https://www.casinos.ro/despre-cazino/top-bonusuri-la-top-cazinouri-online/ .

Sunt multe sloturi online care „promit”, nu le putem prezenta pe toate, dar îți propunem atenției cinci dintre ele. Ele pot fi jucate și în variantă demo.

AZTEC BONANZA (producător: Pragmatic Play)

Este inspirat din lumea misterioasă a aztecilor, remarcându-se prin grafica desăvârșită, coloana sonoră și funcțiile care îl ajută pe jucător să obțină câștiguri cât mai mari. Apropo de grafică, o idee originală este folosirea unui background dinamic, cu fire de iarbă care se mișcă sugerând bătaia vântului. În spate este un templu aztec și o statuie aztecă.

Un alt element de originalitate este reprezentat de căsuțele de joc, care nu sunt pătrate sau dreptunghiuri, ci romburi. Întreg ecranul este în formă de romb, cu cinci coloane pe care sunt, de la stânga la dreapta, 2 , 4, 6, 4, 2 romburi. Există 384 de modalități de câștig, iar „premiul cel mare” este de 19,000 de ori miza. Fiecare rotire gratuită poate declanșa bonusuri, în mod aleatoriu.

JUMANJI (producător: NetEnt)

Nu se poate să nu fi auzit de filmul „Jumanji”. Numai în ultimele luni a fost dat la televizor „de 100 de ori”. Lansat în 2017, îl are în rol principal pe „uriașul” Dwayne Johnson și are ca subiect povestea a patru adolescenți care se trezesc într-o junglă plină de pericole din interiorul unui joc video. Slotul reproduce această temă.

Jumanji are 5 role, un număr variabil de coloane și 10 linii de câștig. Ca simboluri vom întâlni animale sălbatice (lei, rinoceri, crocodili etc), cărți de joc (J, Q, K, A), dar și simbolurile speciale Wild și Scatter. Simbolul Wild ia locul oricărui alt simbol, atunci când se pot forma combinații câștigătoare.

Pot fi declanșate patru tipuri de rotiri gratuite: Vines Free Spins, Monsoon Free Spins, Monkey Free Spins și Stampede Free Spins. De asemenea, există și câteva jocuri bonus: Monsoon Wilds, Monkey Mayhem și Wild Stampede.

BEACH LIFE (producător: Playtech)

Este un slot care îți amintește de vacanța de vară. Sau de vacanța de iarnă, dacă ai petrecut-o în Hawaii. Așa cum indică numele, este un joc despre plajă, despre culori și lumini vii, în care soarele strălucește și aduce o stare de bine. Optimismul este alimentat și de câștigurile obținute prin alinierea unor simboluri precum înghețată, fete în costum de baie, surfer, un practicant de scuba diving.

Așa cum era și normal, simbolul Wild este reprezentat de soare cu zâmbet, iar bonusurile sunt oferite prin lada de comori ascunsă în nisip. Castelul de nisip este și simbolul Scatter.  Indiferent de locul în care apar pe ecran, două sau mai multe astfel de simboluri aduc bani cash.

ABSOLUTE SUPER REELS (producător: iSoftBet)

Este un slot creat pe cinci role, cu multiplicatori suplimentari și cu jackpot. Simbolurile BAR și 7 amintesc de primele aparate de păcănele, având misiunea de a introduce jucătorul în atmosfera anii ‘80. Funcțiile jocului sunt se activează în funcție de numărul de monede ales. Mai multe monede înseamnă mai multe șanse de câștig.

A patra rolă începe să ruleze atunci când joci cel puțin 10 monede per rotire, iar a cincea rolă este activată doar atunci când se joacă cu 15 monede. Această ultimă rolă include atât multiplicatori, cât și rotiri suplimentare. Pentru a activa jackpot-ul, este nevoie de o combinație dintre cele trei simboluri Absolute Super Reel, alături de simbolul „+1000” și multiplicatorul x10 de pe rola finală.

CONȚINUTUL EDITORIAL din acest material nu aparține publicației ZIARUL CLUJEAN. Publicația ZIARUL CLUJEAN nu recomandă servicii și nici nu garantează pentru serviciile oferite de alte entități. 
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata