Take a fresh look at your lifestyle.

5 sfaturi utile pentru pariorii începători

1

Ești parior începător? Perfect! Răsfoiește acest material dacă vrei să afli câteva sfaturi de la specialiști, sfaturi care te vor ajuta să progresezi și să devii un parior mai bun. Universul pariurilor sportive este unul captivant, însă acesta vine la pachet și cu destule capcane. Nu trebuie să crezi că tot ce zboară se mănâncă și nu trebuie să te grăbești niciodată să investești bani reali în tot felul de iluzii, ci mai de grabă ai face bine să te documentezi și să testezi aceste teorii înainte de depune sume considerabile. Ți-am pregătit așadar o serie de sfaturi de la specialiști, cu speranța că după ce vei parcurge aceste rânduri vei avea șanse puțin mai mari de a deveni un parior iscusit!

Nu arunca cu bani, joacă cu cap!

Este important ca atunci când te apuci de pariuri sportive să-ți alegi și o strategie de gestionare a bugetului și a mizelor. În linii mari, trebuie să te asigură că nu investești mai mult de 10% din veniturile tale lunare în pariuri și că nu joci nici un leu în plus față de cât îți permiți să pierzi fără să ai nici un fel de repercusiuni. În al doilea rând, asigură-te că urmezi un money management simplu și totodată precaut. Spre exemplu, joacă o miză fixă de 3% din banca ta de pornire la fiecare pariu și nu reactualiza calculul mizei până când nu efectuezi o nouă depunere sau retragere consistentă.

Potolește-ți entuziasmul și nu te crede mai presus decât toți ceilalți

Gândește-te că acum poate îți trec prin cap foarte multe lucruri, iar undeva în subconștientul tău este plantată ideea cum că tu ești mai capabil decât ceilalți și că vei reuși cumva să descoperi o formulă care să te ajute să câștigi la pariuri. Ei bine, află că nici măcar aceia care scriu toate acele materiale educative de pe internet nu au neapărat succes la pariuri așa cum te-ai aștepta. Studiază așadar care sunt obiectivele de bun simț ale pariorilor profesioniști și setează-ți așteptări realiste.

Învață de la tipsterii de top cum se analizează meciurile

Nimeni nu s-a născut învățat, așa că trebuie să te preocupi de educația ta ca parior. Este important să citește teorie și să te documentezi, însă nu este suficient. Pe lângă toate aceste lucruri, pariorul trebuie să urmărească rubricile de știri din sport și pariuri sportive de pe site-urile de specialitate, precum și avancronici și ponturi de la tipsteri consacrați. Nu este indicat să se copieze ponturile orbește, însă urmărind analizele altor pariori de succes se pot deprinde anumite tehnici de analizare și se pot extrage informații care poate i-au scăpat celui în cauză.

Specializează-te pe o nișă și monitorizează tot ce mișcă

Nu încerca să pariezi și pe tenis și pe handbal și pe fotbal din Premier League și pe Liga a 3-a din Germania, pentru că nu vei reuși niciodată să-ți îmbunătățești calitatea ponturilor. Încearcă să te concentrezi pe două-trei campionate și să le monitorizezi îndeaproape, prin toate mijloacele posibile de informare, de la site-uri oficiale și până la grupuri de Facebook ale fanilor.

Deschide-ți cont la mai multe agenții de pariuri online

Dacă joci la pariuri online trebuie să profiți de ofertele deosebite ale operatorilor și de bogăția de cote valoroase de pe internet. Partea cea mai bună a pariurilor online este că poți avea conturi deschise la toți operatorii licențiați și prin urmare, poți paria de fiecare dată pe cele mai mari cote oferite din piață. Totodată, ține cont și de numeroasele bonusuri și promoții oferite de către agențiile de pariuri online, care pot ajuta de multe ori să-ți diminueze pierderile, să-ți mărești câștigurile și chiar să te bucuri de anumite situații salvatoare.

Acesta este un articol publicitar. ZiarulClujean.ro nu face recomandări de servicii și nici nu garantează pentru calitatea/corectitudinea serviciilor oferite de alte companii prin intermediul portalului ZiarulClujean.ro.

Citește și
1 Comentariu
  1. Sonia Oprisan spune

    Si eu mi-am deschis conturi la mai multe cazinouri online pentru a primi oferta de bun venit. Chiar este un mod eficient de a paria fara riscul de a pierde proprii bani.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata