Take a fresh look at your lifestyle.

Abonamente subvenționate pentru doctoranzi și masteranzi. Toate detaliile AICI!

0

autobuze Iveco (3)CTP CLUJIn conformitate cu HCL 97 / 09.03.2015, pentru anul universitar 2015–2016  studentii, masteranzii si doctoranzii beneficiaza de abonamente subventionate, in functie de forma de invatamant, dupa cum urmeaza:

Studentii, masteranzii si doctoranzii, posesori ai unuia din cardurile nebancare OMNIPASS, STUDCARD, ISIC, EURO<26, Acard, inscrisi la una din universitatile de stat sau particulare acreditate din Cluj – Napoca si care au incheiate Conventii cu Compania de Transport Public Cluj-Napoca pentru anul universitar 2015 – 2016:

  • ZI BUGET:

– abonament gratuit pe doua linii – studenti si masteranzi cu varsta de maxim 26 de ani;

– abonament cu reducere 50% pe doua linii (30,00 lei) – studenti si masteranzi cu varsta mai mare 26 de ani;

– abonament cu reducere 50% pe o linie (30,00 lei) – doctoranzi fara limita de varsta.

  • ZI TAXA:

– abonament cu reducere 50%  pe doua linii (30,00 lei) – studenti si masteranzi fara limita de varsta.

Studentii si masteranzii cu varsta de maxim 26 de ani care nu poseda unul din cardurile nebancare OMNIPASS, STUDCARD, ISIC, EURO<26, Acard, inscrisi pe locuri bugetate  la una din universitatile de stat din Cluj – Napoca si care au incheiate Conventii cu C.T.P. Cluj-Napoca pentru anul universitar 2015 – 2016:

  • ZI BUGET:

– abonament cu reducere 50% pe doua linii (30,00 lei) – studenti si masteranzi.

In baza Legii educatiei nationale nr. 1 / 2011, studentii si masteranzii orfani sau proveniti din casele de copii cu varsta de maxim 26 de ani, inscrisi pe locuri bugetate  la una din universitatile de stat din Cluj–Napoca, vor beneficia de abonamente gratuite pe doua sau toate liniile in functie de fondurile alocate de universitati.

Documentele pe care trebuie sa le prezinte la punctele de vanzare abonamente studentii si masteranzii sunt carnetul de student vizat pe anul universitar 2015-2016, unul din cele cinci  carduri nebancare si cartea de identitate

Abonamentele pentru doctoranzi se elibereaza la birourile de abonamente Opera si Sediu C.T.P. Cluj-Napoca. Pentru a beneficia de abonamente doctoranzii trebuie sa se regaseasca pe listele trimise de universitati,  sa prezinte  unul din cardurile nebancare si cartea de identitate.

Studentii si masteranzii orfani sau proveniti din casele de copii vor prezenta  suplimentar la birourile de abonamente ( Opera si Sediu C.T.P. Cluj-Napoca) copia certificatului de deces.

Nu beneficiaza de gratuitate  studentii care au mentionat in carnetul de student: An prelungire studii (doar de reducere 50% daca poseda card nebancar).

Odatã cu începerea noului an universitar, numãrul  mijloacelor de transport în comun va fi suplimentat cu inca 10%.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata