Take a fresh look at your lifestyle.

Accesorii din piatră funcționale și elegante

0
Conținut oferit de: starstone.ro.

Decorarea curții, grădinii, piscinii sau a gardului necesită o mulțime de accesorii, care să le adauge un plus de efect. Dacă faci parte din categoria celor care pun accent pe calitate și nu se mulțumesc cu puțin, atunci pune-ți toată încrederea în echipa StarStone.

Accesoriile atent alese adaugă un plus de valoare locului amenajat oferindu-i un design atrăgător. Frumusețea casei tale este pusă în evidență prin modul în care alegi să accesorizezi grădina, curtea, jardinierele cu flori sau fântânile decorative.

O largă diversitate de produse și stil

Există o gamă deosebit de variată de produse StarStone care se folosesc cu succes chiar și pentru cele mai complexe proiecte. Acestea sunt :

Aceștia sunt realizați din beton compozit, se remarcă printr-un grad înalt de rezistență la lovituri sau intemperii și sunt foarte ușor de manipulat.

  • Dale pavaj

Există o mare diversitate de dale: Arvore, Athos, Traverstone, Roma, Athena, Star Brick, Forest, Jerusalem Stone, Orion, Pas Japonez, Accesorii pavaje și Tactile.

Acestea sunt folosite atât pentru interior cât și pentru exterior, pentru a înfrumuseța clădirile, grădinile, aleile, parcurile dar și pentru amenajarea teraselor, locurilor din jurul piscinelor, zonelor pietonale și de agrement. Accesoriile de pavaje cuprind : borduri pentru pavaje, capace rigolă, borduri piscine și multe altele. Dalele de pavaj tactile reprezintă cea mai bună variantă pentru amenajarea traseelor pentru nevăzători.

Produsele star stone se remarcă prin caracterisitici excelente în ceea ce privește rezistența la șocuri mecanice, la uzură sau la absorbția de apă. Textura dalelor este similară cu cea a piatrei naturale, ceea ce conferă un aspect de lux.

Nenumărate modele de accesorii la un preț excelent

Piatra decorativă Traverstone se potrivește atât pentru stilul clasic, cât și pentru cel modern și realizează un decor uimitor de frumos, care încânta printr-o eleganță desăvârșită. Dintre modelele de pietre decorative amintim : Traverstone- Travertin vein-cut,  Split Face- Travertin Panelat și Code. Acestea pun în evidență frumusețea pietrei naturale, conferindu-i un plus de funcționalitate. Se potrivesc perfect pentru finisajele exterioare și adaugă fiecărui spațiu un plus de efect estetic.

  • Cărămidă aparentă

Oferta de cărămidă aparentă cuprinde diverse tipuri, precum: Old Brick, Master Brick, Art Brick, Star Brick. Aceste cărămidă se folosesc la pereții interiori sau exteriori, la amenajarea șemineelor și a fântânilor pentru a obține un decor minunat.

  • Borduri piscină

Din această categorie fac parte modelele Roma 30, Arvore și piese speciale. Acestea au rolul de a amenaja cât mai estetic locul din jurul piscinei, pentru a o pune cât mai bine în evidență.

  • Capitel stâlp gard Roma

Aceste produs realizat din piatră compozită, ajută la decorarea stâlpului de gard și are un rol important în scurgerea apei. Este disponibil în mai multe dimensiuni dar într-o singură culoare alb-gălbui.

  • Capace interval

Există două tipuri de capace interval, și-anume Clasic și Royal care pot fi folosite atât pentru gard, cât și pentru balcon, atic sau balustradă. Fiecare model este disponibil în 6 dimensiuni.

  • Capace stâlp gard

Aceste capace completează atât de frumos design-ul gardului și îmbunătățesc în mod evident aspectul estetic.

  • Pervazuri ferestre

Aceste pervazuri ferestre sunt realizate din piatră compozită și au o rezistență mărită.

Produsele starstone conferă o notă de elegantă aparte pentru fiecare proiect și se remarcă printr-un raport excelent calitate preț.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata