Take a fresh look at your lifestyle.

Accident în Argeș! Nouă oameni au ajuns la spital din cauza zăpezii de pe carosabil

0

OLYMPUS DIGITAL CAMERANouă persoane au ajuns la spital, marți dimineața, în județul Argeș. Microbuzul în care se aflau muncitorii a derapat din cauza vitezei și a zăpezii de pe partea carosabilă. Mijlocul de transport s-a răsturnat într-un șanț situat pe marginea drumului, iar pompierii i-au scos pe răniți.

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, nouă persoane, respectiv şoferul unui microbuz de transport călători şi opt pasageri, au fost rănite într-un accident produs în comuna Cocu, potrivit Mediafax.

Primele informaţii de la locul accidentului indică faptul că şoferul a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic – carosabil umed şi acoperit cu zăpadă -, iar microbuzul a derapat, a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat într-un şanţ adânc de aproximativ trei metri.

Toţi cei nouă răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde se află sub supravegherea medicilor

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata