Take a fresh look at your lifestyle.

Accident cu două victime pe un drum din Cluj

0

accident-de-motocicleta-6La data de 20 octombrie, în jurul orei 00:20, pe DN16, pe raza comunei Mociu, localitatea Ghirișu Român, s-a produs un accident rutier pe fondul neatenţiei la volan.

Conform primelor verificări, o femeie, de 27 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce autovehiculul pe DN16, dinspre Reghin spre Cluj-Napoca, pe fondul efectuării unor activităţi de natură a-i distrage atenţia de la conducere, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice și cu poarta unui imobil din zonă.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a unei femei, de 30 de ani, din Cluj-Napoca, pasageră în autoturism. De asemenea, o minoră, în vârstă de 5 ani, care se afla în autoturism, a fost rănită ușor.
Poliţiștii au constatat că persoanele care au suferit leziuni nu purtau centura de siguranţa în momentul coliziunii.
Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 16.000 de lei.

Poliţiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Pentru evitarea evenimentelor rutiere de acest gen, poliţiștii rutieri recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă în trafic și să conștientizeze faptul că o clipă de neatenţie pune în pericol viaţa, sănătatea lor, a pasagerilor, precum și a celorlalţi participanţi la trafic.

foto: arhivă

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata