Take a fresh look at your lifestyle.

Accident de muncă la Gherla! Un bărbat a ajuns la spital

0

smurdPoliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Gherla efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care un tânăr a fost rănit ca urmare a unui accident de muncă.

În fapt, în 03 octombrie, orele 20:37, un bărbat a sesizat la numărul de urgenţă 112 despre faptul că în cadrul unei societăţi comerciale din municipiul Gherla, unde se şlefuieşte materialul lemnos, a avut loc un accident de muncă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că, în timp ce se afla la muncă, un tânăr de 19 ani din Gherla, care desfăşura activităţi de prelucrare a lemnului la un utilaj de şlefuit pe două părţi, şi-a prins braţul stâng între două benzi transportoare, suferind leziuni în zona pieptului şi braţului stâng.

Din verificările preliminare efectuate s-a  stabilit că acesta ar fi purtat echipament de protecţie, conform normelor în vigoare.

Tânărul a fost transportat în regim de urgenţă la Spitalul municipal Gherla, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănatate în munca”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata