Take a fresh look at your lifestyle.
PSD-top-header

Accident de vânătoare la Dej. Un vânător a intrat în bătaia puștii colegului său de partidă

0

Un accident de vânătoare a avut loc, duminică după-masă, lângă Dej. Un bărbat a fost rănit grav la brațul drept, după ce a fost împușcat de către colegul său de partidă. Cartușul, spun surse din rândul anchetatorilor, ar fi de calibru mare.

S-a întâmplat asta în momentul în care un porc mistreț se apropia de cei doi vânători.

Astfel, în agitația creată, victima nu a ținut cont că în spate îl are pe colegul său și a intrat în bătaia puștii acestuia. Exact în acel moment vânătorul din spate a tras spre mistreț dar l-a nimerit pe colegul său de partidă.

„La data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au fost sesizați cu privire la faptul că la o partidă de vânătoare din zona Pintic a localității Dej a avut loc un accident de vânătoare soldat cu rănirea unei persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Cluj, iar din cercetările efectuate a reieșit faptul că în cadrul unei partide de vânătoare legal organizate pentru specia de vânat mistreț, un vânător în vârstă de 76 de ani, din municipiul Dej, a împușcat accidental în brațul drept un bărbat de 54 de ani, din Dej, de asemenea participant la vânătoare.

Bărbatul rănit a fost transportat de urgență la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, precizează Alexandra Luca, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata