Take a fresh look at your lifestyle.

Accident feroviar în Gara Mare din Cluj-Napoca! Un tânăr din Florești a fost tăiat de tren

0

lovit-de-trenSfârșit cumplit pentru un tânăr de 22 de ani din Florești. Viața lui s-a terminat, vineri dimineața, în Gara Mare din Cluj-Napoca. Băiatul a fost surprins de un tren săgeata albastră și a fost ucis.

Tragicul eveniment a avut loc în jurul orei 05:00, victima, Laszlo D., domiciliat în comuna Floreştii, fiind lovit pe linia a doua în timp ce încerca sa traverseze calea ferată, scrie Ziua de Cluj.

Tânărul coborâse din trenul dinspre Dej împreună cu un prieten, iar datorită faptului că era în stare de ebrietate nu s-a asigurat corespunzător, fiind surprins şi lovit în plin de tren.

Martorii oculari relatează că săgeata albastră se retrăgea către depouri, cu viteză mică, iar prietenul lui a încercat din răsputeri să o oprească, însă mecanicul nu a reuşit acest lucru, acroşându-l pe tânăr şi secţionându-i trupul.

Sfâşiată de durere, mama tânărului a declarat că aseară pe la ora 22:00 băiatul ei i-a spus că pleacă pentru câteva minute să se întâlnească cu un prieten. Ceva mai târziu a trimis un SMS pe telefonul fratelui mai mare, de 29 de ani, în care anunţa că se întoarce acasă doar dimineaţă.

Părinţii au precizat că la ora 05:00 au fost contactaţi de poliţie cu privire la decesul violent al fiului lor şi habar nu au ce a căutat acesta în Dej, de a trebuit să se intoarcă cu trenul la Cluj-Napoca.

Corpul neînsufleţit al victimei a fost transportat IML Cluj în vederea efectuării autopsiei.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata