Take a fresh look at your lifestyle.

Accident feroviar mortal. Un tânăr din Zalău a fost lovit de tren la Cluj-Napoca

0

Viața unui tânăr în vârstă de 18 ani s-a sfârșit fulgerător marți seara. Adolescentul a fost surprins și accidentat mortal de un tren, la mică distanță de Gara Cluj-Napoca. Anchetatorii spun că vorbim de un accident nefericit, neexistând indicii că tânărul ar fi vrut să își ia viața. Tânărul era din Zalău și urma să studieze în Cluj-Napoca. 

Tragicul eveniment s-a produs cu puțin timp înainte de miezul nopții, între stațiile CFR Cluj-Napoca – Cluj-Napoca Est. Mecanicul trenului care circula pe ruta Satu Mare – București Nord a sunat la 112 și a anunțat evenimentul.

„În jurul orei 23:50, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că trenul de persoane care circulă pe ruta Satu Mare – București Nord a surprins și accidentat o persoană. În urma deplasării la fața locului și a cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, între stațiile CFR Cluj-Napoca – Cluj-Napoca Est, trenul care circulă pe relația Satu Mare – București Nord a surprins în gabaritul căii ferate și a accidentat mortal un tânăr în vârstă de 18 ani, din Zalău, care s-ar fi angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure.  Cercetările sunt continuate de polițiștii de la Transporturi Feroviare”, precizează subinspectorul Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata