Take a fresh look at your lifestyle.

Accident grav la Gilău! Patru mașini implicate, șase persoane rănite

0

accident (2)Un accident rutier a avut loc, luni seara, 15 august, la ieșire din Gilău spre Oradea. În accident au fost rănite șase persoane, iar patru autoturisme au fost avariate. Cauza producerii accidentului rutier pare a fi o tentativă de depășire neregulamentară.

Potrivit anchetatorilor, șoferul unui autoturism, care circula pe direcția Oradea – Cluj-Napoca, a încercat să facă o depășire neregulamentară. Văzând în ultimul moment că din față vin alte autoturisme ar fi încercat să intre din nou pe banda sa de mers. În acel moment a intrat în coliziune laterală cu un autoturism care circula regulamentar în aceeași direcție și pe care l-a scos în afara părții carosabile.

În urma impactului dintre cele două mașini, cea care se afla în manevra de depășire a lovit o alta care circula din sens opus și apoi alte două care circulau pe sensul ei de mers, Oradea – Cluj-Napoca.

Mai multe autospeciale de poliție, ambulanță și pompieri s-au deplasat la locul accidentului. Șase persoane au fost transportate la spital, rănite fiind.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.

foto: arhivă

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata