Take a fresh look at your lifestyle.

Accident lângă Turda. O persoană a fost rănită din cauza unui șofer beat

0

accidentPe DN15 E60, între localităţile Luna şi Luncani, a avut loc un accident rutier din care a rezultat rănirea uşoară a unei persoane.

Din primele cercetări a reieşit că un bărbat, de 36 de ani, din Tritenii de Jos, care conducea un autoturism pe DN15 E60, pe fondul consumului de alcool şi a neadaptării vitezei la carosabilul umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. În aceste condiţii, a derapat, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a  intrat în coliziune cu un vehicul care circula regulamentar din sens opus,  condus de un cetăţean american, de 35 de ani.

În urma impactului, autoturismul care a pătruns pe contrasens, a fost proiectat în rigola care mărgineşte sensul de circulaţie, spre Luduş.

Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul, de 36 de ani, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a unui bărbat, de 41 de ani, din Câmpia Turzii, pasager în autorutismul care a pătruns pe contrasens. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 11.500 de lei.

În cauză se efectuează cercetari pentru a se stabili circumstanţele exacte în care a avut loc coliziunea.

foto: arhivă

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata