Take a fresh look at your lifestyle.

Accident mortal la Bucea, camionagiu strivit de roți

0

Accident mortal, sâmbătă seara. Un camionagiu care a oprit în localitatea clujeană Bucea, la granița județului Cluj cu Bihorul, a murit strivit sub roțile camionului pe care îl condusese cu câteva minute înainte. Autotrenul se defectase, iar bărbatul a oprit pe marginea drumului pentru a vedea dacă poate efectua unele reparații. Lăsat cu motorul pornit și neasigurat corespunzător, mastodontul a luat-o la vale și l-a strivit pe bărbat. Bărbatul decedat avea 55 de ani și era din comuna Bucșani, județul Dâmbovița.

În urma apelului la 112, au fost alertate o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ, ca urmare a unui accident care a avut loc la coborâre pe Piatra Craiului, pe DN1 E60, în localitatea Bucea. Pompierii au găsit la locul evenimentului un autotren oprit pe una dintre benzi și șoferul acestuia prins sub una dintre roțile vehiculului. Pompierii au calat roțile camionului și le-au ridicat de pe persoana respectivă, însă aceasta prezenta traume incompatibile cu viața.

„Accident pe DN1 E60, în interiorul localității Bucea. Din primele informații, conducătorul unui autotren care conducea pe direcția Oradea înspre Cluj-Napoca, a oprit pe partea carosabilă pentru a remedia unele defecțiuni tehnice ale autovehiculului. În momentul în care se afla sub vehicul, acesta fiind pornit, s-a deplasat pe direcția înainte. Din nefericire, conducătorul auto a fost prins între roțile vehiculului și a decedat la fața locului”, precizează Andreea Vișan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata