Take a fresh look at your lifestyle.

Accident mortal la Gilău. Vinovatul a fugit, polițiștii au imagini cu autovehiculul

0

Un șofer criminal este liber de câteva ore, iar polițiștii din Cluj spun că sunt pe urmele lui. Totul a început joi dimineață, atunci când a fost găsit cadavrul unui bărbat pe marginea drumului între localitățile clujene Gilău și Căpușu Mare.

Cadavrul unui bărbat, de 66 de ani, din comuna Mărișel, a fost zărit pe marginea drumului de un participant la trafic, la ieșirea din Gilău. Martorul a dat alarma la 112, iar mai multe echipaje de poliție și criminaliști au ajuns la locul indicat.

Pe trupul neînsuflețit al bărbatului au fost găsite multiple traumatisme. Anchetatorii au stabilit că bărbatul fusese lovit de un autovehicul și au început ancheta.

„Cadavrul a fost găsit pe DN1 E60, joi dimineața, în jurul orei 04:00. La momentul cercetării la fața locului s-a stabilit că bărbatul este victima unui accident rutier cu autor necunoscut. Șoferul care l-a accidentat pe bărbat a fugit de la fața locului”, declară pentru publicația noastră, Ziarul Clujean, surse din anchetă.

Polițiștii clujeni sunt pe urmele celui care l-a accidentat pe pieton și l-a abandonat. Oamenii legii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere și spun că în câteva ore autorul accidentului va fi capturat, asta în caz că nu se predă între timp.

Citește și …
Patru infracțiuni au fost reținute în sarcina șoferului care a ucis un om între Căpușu Mare și Gilău. Bărbatul a fost reținut

Citește și …
Șoferul care a ucis un om între Căpușu Mare și Gilău s-a predat la Poliție. Însoțit de avocat și-a spus varianta

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata