Take a fresh look at your lifestyle.

Accident MORTAL pe Bulevardul Muncii. A alergat spre MOARTE

0

Pe Bulevardul Muncii, din Cluj-Napoca, s-a produs, joi după-masă, un accident rutier soldat cu decesul unei persoane în vârstă de 50 de ani, din Cluj-Napoca. Victima, în calitate de pieton, alerga după un tramvai care își închisese deja ușile, potrivit martorilor, dar a fost prinsă sub roțile unui TIR care se pusese în mișcare. Polițiștii nu confirmă și nici nu infirmă această ipoteză a ușilor închise.

Alarma la 112 s-a dat în jurul orei 18:20. La fața locului au intervenit echipajele de prim ajutor, polițiștii, pompierii și criminaliștii.

Potrivit primelor informații, bărbatul se grăbea să prindă un tramvai. Mijlocul de transport își închisese deja ușile, potrivit martorilor.

„Eram de față când s-a întâmplat. S-a aruncat efectiv în fața TIR-ului, de pe trotuar pentru, a prinde tramvaiul care închisese deja ușile. TIR-ul se pusese în mișcare, astfel că șoferul nu l-a văzut pe pieton”, precizează unul dintre martori.

Corpul bărbatului a fost prins sub mastodont, astfel că militarii au fost nevoiți să utilizeze echipamentele din dotare.

Potrivit echipajului de prim ajutor, bărbatul de 50 de ani a murit imediat după impact. Medicul care a ajuns la locul accidentului spune că leziunile erau incompatibile cu viața.

Șoferul autotrenului are 30 de ani, este din Cluj-Napoca, și nu consumase alcool înainte de a urca la volan.

În acest caz se va deschide un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

„Conform primelor date, în jurul orei 18.20, un ansamblu de vehicule condus pe Bulevardul Muncii de un bărbat în vârstă de 30 de ani, a surprins și accidentat un pieton care se afla în deplasare, înspre tramvaiul oprit în stație. În urma impactului, pietonul, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a decedat. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Anchetatorii urmează să audieze și martori pentru stabilirea exactă a cauzei producerii accidentului.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata