Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – Accident sau tentativă de sinucidere în centrul Clujului. Semne de întrebare pentru anchetatori

0

Un bărbat a căzut de la etajul 1 al unui imobil situat în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Cazul ridică semne de întrebare pentru anchetatori, care nu știu la acest moment dacă este vorba despre un accident, o tentativă de sinucidere sau dacă l-a împins cineva pe bărbatul de 56 de ani.

În urma apelului la 112, efectuat miercuri în jurul orei 22:00, la fața locului s-a deplasat o ambulanță. Medicii i-au acordat bărbatului primul ajutor, urmând a fi transportat la spital pentru investigații de specialitate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș, bărbatul căzut de la etaj a fost găsit conștient de cadrele medicale.

„O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat de aproximativ 50 de ani, cel mai probabil căzut de la etajul 1, într-o curte interioară din Piața Unirii din municipiul Cluj-Napoca. Bărbatul a fost găsit conștient și va fi transportat de echipajul SMURD la UPU”, transmite Andrei Biriș, purtător de cuvânt al ISU Cluj.

UPDATE

Potrivit anchetatorilor, primele informații arată că bărbatul ar fi căzut accidental de la etaj.

foto: arhivă

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata