Take a fresh look at your lifestyle.

Accident ȘOCANT la Spitalul Turda. Un bărbat internat a murit, iar medicii nu l-au putut salva

0

lumanareIncident șocant la Spitalul Turda. Un bărbat internat în unitatea medicală a murit, după ce a căzut pe scările exterioare de incendiu. Pacientul a cazut de la nivelul etajului doi și s-a lovit puternic la cap.

Bărbatul de 55 de ani era internat pe secția de psihiatrie cu o boală cronică. Medicii nu își explică cum a putut avea loc accidentul.

Bărbatul, spun cadrele medicale, nu avea o afecțiune psihică acută și își purta de grijă, mai mult de atât, participa și la activități de grădinărit.

În timpul căzăturii bărbatul s-a lovit puternic la cap, iar medicii nu l-au putut salva.

spitalul-turda„Pacientul în vârstă de 55 de ani a suferit un accident. Nu știu dacă a căzut de la înălțime sau a dat cu capul de scările de incendiu. Cert este ca a decedat. Era un pacient cu o afecțiune psihică cronică, dar nu era în stadiul în care trebuia supravegheat tot timpul. Eu sunt în concediu, dar am demarat o anchetă internă pentru a stabili cum a avut loc accidentul”, a declarat pentru ZiarulClujean.ro Vasile Grumaz, managerul Spitalului Turda.

O anchetă au deschis și procurorii. Ei urmează să cerceteze cum a murit bărbatul și în egală măsură să stabilească dacă este vorba de neglijență în serviciu în rândul cadrelor medicale, care erau de gardă în momentul accidentului.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata