Take a fresh look at your lifestyle.

Accident teribil pe Moților! Oamenii au căzut unii peste alții în autobuzul mov

0

accident-autobuz (3)Un grav accident rutier a avut loc în Cluj-Napoca, vineri, în jurul orei 12.00, pe strada Moților. Mai mulți oameni au căzut unii peste alții într-un autobuz, după ce șoferul a frânat brusc. Conducătorul auto al mijlocului de transport a fost nevoit să frâneze brusc din cauza unui alt șofer care i-a tăiat calea cu autoturismul.

O fracțiune de secundă a durat și mai mulți oameni au căzut unii peste alții în autobuzul 30. O femeie de 79 de ani a ajuns la spital în stare gravă și alți doi adolescenți au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Autobuzul circula dinspre Mănăștur spre centru când în fața i-a apărut un autoturism ce i-a tăiat calea.

Șoferul autoturismului Opel Corsa voia să intre în curtea unui imobil, întorcând pe linie continuă, prin fața autobuzului.

Șoferul mijlocului de transport a frânat brusc, iar oamenii s-au dezechilibrat și au căzut.

“Un conducător auto care circula pe strada Moţilor spre cartierul Mănăştur nu s-ar fi asigurat corespunzător ca să efectueze un viraj la stânga pentru a intra într-un imobil, obligând astfel conducătorul unui mijloc de transport în comun să frâneze brusc pentru a evita o coliziune. În urma acestei manevre, trei călători s-au dezechilibrat, iar o femeie de 80 de ani a solicitat să fie transportată la unitatea medicală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

Dintre cei trei răniți doar femeia de 79 de ani a ajuns la spital.

„Este vorba de o femeie de 79 de ani, adusă în UPU de la un accident rutier. Femeia s-a dezechilibrat în autobuz și acum urmează să-i facem investigațiile. Avem suspiciunea că are fractură de gambă stângă și braț drept”, a declarat pentru ZiarulClujean.ro Monica Costin, director de îngrijiri în cadrul Spitalului Județean de Urgență Cluj.

Șoferul vinovat de producerea accidentului se va alege cu dosar penal și permisul suspendat.

Click pe PRIMA PAGINĂ  și citește alte știri interesante!

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata