Take a fresh look at your lifestyle.

Activități anti-plictiseală pe care să le faceți în avion pe zboruri lungi

0
Conținut oferit de: Partener extern.

Zborurile cu avionul nu mai sunt de mult un moft, ci o necesitate. În mai puțin de 24 de ore putem zbura oriunde pe planetă prin intermediul zborurilor lungi și foarte lungi. Acum putem să călătorim pe orice continent ne dorim prin intermediul zborurilor directe. Companiile aeriene au lansat rute cu zboruri ce depășesc 12-14 ore și pot ajunge chiar până la 16-18 ore de zbor.

Zborurile pe distanțe lungi vă pot duce în locuri uimitoare și vă pot permite să explorați lumea. Cu toate acestea, pot fi și destul de plictisitoar. Să stați pe același scaun câteva ore nu este întotdeauna distractiv. Acesta este motivul pentru care mulți călători încearcă să găsească modalități de a se distra pe durata zborului.

În prezent, majoritatea companiilor aeriene au implementat diferite sisteme pentru divertisment, dar și internet de mare viteză. Față de experiențele de zbor pe care pasagerii le aveau în urmă cu zeci de ani, astăzi un zbor cu avionul poate fi confortabil și în același timp mai puțin plictisitor.

Puteți să urmpăriți filmele sau serialele preferate. Sistemele din avion vă pun la dispoziție sute de titluri dintre cele mai noi titluri hollywoodiene. Cu sigurnță timpul va trece mai repede în timp ce sunteți captivați de acțiunea din film. Având acces la internet, puteți accesa inclusiv platformele de streaming cum ar fi NetFlix, Disney+ și multe altele.

HURDUBAI1

O altă activitate distractivă și captivantă implică practicarea jocurilor. Pot fi jocurile preferate cu tematică sportivă, de strategie sau de acțiune. Sau pot fi jocuri de noroc puse la dispoziție de cazinourile online, cum ar fi cazinoro.com. Sunt jocuri care pot fi practicate și fără acces la internet, iar pentru pasionații de sloturi există păcănele gratis https://cazinoro.com/pacanele-gratis/, fără miză.

Platformele de divertisment din avion vă oferă accesul la o bibliotecă bogată în muzică cu piese pentru toate gusturile. Sau puteți asculta podcasturi educative, informative sau pentru distracție. Veți putea să ascultați gazdele preferate discutând subiectele care vă interesează, de la politică la sport, sănătate, educație, în timp ce admirați priveliștea pe fereastră sau să închideți ochii și să încercați să vă odihniți.

O altă activitate anti-plictiseală poate fi cititul unor cărți, reviste. Poate dura câteva ore pentru a termina chiar și o carte de dimensiuni medii, așa că, dacă găsiți una pe care vreți cu adevărat să o citiți, încercați să o rezervați pentru zbor. Veți putea citi pagină după pagină pe măsură ce zborul trece mai ușor și mai repede.

Pentru a vă păstra corpul sănătos în timpul unui zbur lung-curier, este indicat să faceți mișcare sau să vă mișcați picioarele, mâinile și corpul în timp ce stați așezați pe scaun. Puteți să vă rotiți laba piciorului, să faceți extensii cu brațele sau să vă răsuciți trupul. Sunt indicate și exercițiile de yoga.

Este recomandat ca, pe un zbor lung, să vă odihniți. Astfel ajungeți la destinație mai puțin obosiți și treceți mai ușor peste diferența de fus orar și jetlag, acele perturbări temporare ce apar din cauza diferenței de fus orar. De regulă, aceste perturbări apara în zborurile de la vest la est.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata