Take a fresh look at your lifestyle.

Actorul Claudiu Bleonț, candidat din partea PNL în lupta pentru Primăria Beliș

0

Deși mulți credeau că actorul Claudiu Bleonț va candida din partea Uniunii Salvați România, acesta va fi totuși candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al comunei Beliș. Confirmarea vine de la președintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda.

Europarlamentarul Daniel Buda a confirmat, în exclusivitate pentru INFO Huedin, că în acest moment singurul candidat al PNL pentru Primăria Beliș este Claudiu Bleonț, pe care l-a numit „o resursă importantă pentru orice partid”.

Informația că Bleonț este candidatul PNL vine pe fondul unor zvonuri care indicau că organizația din Beliș a partidului ar fi dizolvată. Daniel Buda arată că informațiile din spațiul public sunt false.

„Nu este vorba de nicio dizolvare, iar domnul Claudiu Bleonț se bucură de sprijinul și suportul colegilor de acolo. Domnia sa este o resursă importantă pentru orice partid și mă bucur că, indiferent dacă discutăm despre Beliș sau alte zone, este important să avem oameni din toate domeniile care doresc să se implice în viața politică. Avem nevoie de idei noi, de resurse noi și de oameni cu experiență, iar dânsul se califică pentru ceea ce poate fi nu doar un candidat foarte bun pentru Beliș, dar și un primar foarte bun”, a spus europarlamentarul și totodată președintele PNL Cluj, Daniel Buda.

Întrebat dacă PNL și USR îl vor avea drept candidat comun pe Bleonț la Primăria Beliș, având în vedere zvonurile, Daniel Buda a răspuns: „PNL este un partid suficient de puternic și matur pentru a avea candidat unic”.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata