Take a fresh look at your lifestyle.

Acuzații la adresa unei asistente de la Creșa Motanul Încălțat din Zorilor

1

Poliția face o anchetă la o creşă de stat din Cluj-Napoca, după ce mama unui copil de un an şi nouă luni l-a găsit plin de vânătăi. Creșa se numește Motanul Încălțat și are sediul în cartierul clujean Zorilor. Copilul era în prima lui zi de creșă.

Părinții l-au lăsat luni dimineața pe copil la creșă, iar când l-au luat la prânz au văzut că avea zgârieturi pe gât şi pe mânuţe şi era plin de vânătăi, conform stirileprotv.ro.

”Am ajuns acasă şi am zis totuşi să îl verific să văd dacă mai e ceva pe corp şi să îl schimb, să îl pregătesc de nani şi am văzut urma asta, care mi-am dat seama că a fost ţinut cu forţa de mână, asta iară nu avea cum să fie provocată de o jucărie, vedeţi?! Zgârietură, la coloană din nou, avea trei puncte tare ciudate, aşa şi pe mâna asta la fel, simetric şi din faţă şi din spate avea vânătăi. Probabil a fost prins cu forţa”, a spus mama copilului.

Conducerea creșei a spus că este posibil ca băieţelul să se fi lovit după ce s-a trântit singur pe jos, dar mama spune că a aflat apoi de la îngrijitoare că asistenta l-ar fi agresat pe cel mic pentru că nu a vrut să stea pe oliţă.

Daniela Drăghiciu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii Cluj a declarat că cel mic ”prezenta vânătăi la nivelul corpului pentru care, copilul nefiind în stare critică, a plecat acasă cu părinţii. S-a solicitat intervenţia Asistenţei Sociale şi a Poliţiei pentru identificarea cauzei vânătăilor”.

Asistenta de 50 de ani nu mai are voie să se apropie de copii.

Oana Buzatu, purtător de cuvânt la Primăria Cluj-Napoca a spus că ”în acest moment asistenta se află în concediu fără salariu şi a fost declanşată o anchetă internă pentru a se afla toate cauzele care au dus la producerea acestui eveniment nefericit. Să rezolvăm această problemă traumatică cât mai uşor şi mai repede”.

Citește și
1 Comentariu
  1. i0N spune

    Cel/Cea din conducerea cresei care a afirmat ca s-a trantit copilul pe jos si si-a produs singur vanataile, ar trebui sa-si traga 10 palme si sa-si dea demisia. Ii dau eu cele 10 palme gratis.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata