Take a fresh look at your lifestyle.

Administratorii de hoteluri și pensiuni din Delta Dunării cer dovada vaccinării sau test rapid negativ

0

Anul acesta, de 1 Mai și de Paște, românii preferă destinații turistice interne. În Delta Dunării spre exemplu, aproape toate spațiile de cazare au fost rezervate. Administratorii de hoteluri și pensiuni din zonă îi sfătuiesc pe turiști să aducă o dovadă a faptului că sunt vaccinați, iar celor care nu s-au imunizat încă, li se oferă un test rapid gratuit.

Proprietarii de pensiuni din județul Tulcea au fost surprinși să constate ca rezervările pentru vacanța de 1 Mai și Paște au fost făcute la începutul lunii aprilie.

Dan Ghinescu, director de hotel: „Avem 21 de camere si la acest moment sunt peste trei sferturi rezervate pentru perioada respectiva”, potrivit DIGI24.

Turiștii care vin în Deltă au la îndemână foarte multe opțiuni pentru o vacanță de neuitat.

Cătălin Țibuleac, președintele Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării: „Îi atragem prin turele de caiac-canoe, hidrobiciclete, cu rutele de cicloturism, caii sălbatici de la Letea, pădurea Caraorman, sunt zone superbe, care pot fi arătate în perioada următoare”.

Investitorii din Deltă spun că abia așteaptă să-și primească turiștii și le promit că vor avea o vacanță sigură pentru sănătatea lor.

Dragoș Anastasiu, antreprenor: „Dacă sunteți vaccinați, minunat, arătați-ne o dovadă. Dacă aveți anticorpi, minunat, arătați-ne o dovadă. Dacă nu, avem aici teste rapide, neinvazive și îi rugăm pe toți să se testeze, dacă se poate înainte, dacă nu, la sosire, în așa fel încât să știm că toți care sunt aici sunt în zona de siguranță”.

În Delta Dunării se află în aceste zile și Charlie Ottley, jurnalist britanic pasionat de România.

Charlie Ottley, jurnalist BBC: „E foarte important să venim în locuri ca acesta, pentru că industria turistică din România suferă și trebuie s-o susținem. Iar Delta nu a fost promovată suficient în trecut și este o bijuterie a coroanei turismului românesc”.

De Paște si 1 Mai, în Delta Dunării, pentru trei zile de cazare, cu mic dejun, cină și masă festivă incluse, prețurile pornesc de la 800 de persoană și pot ajunge până la 2000 de lei.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata