Take a fresh look at your lifestyle.

Administratorul unei firme din Turda riscă pușcăria pentru evaziune fiscală

0

evaziunePoliţiştii cercetează administratorul unei firme este pentru evaziune fiscală, întrucât ar fi reţinut şi nu ar fi virat către bugetul de stat impozitele pe veniturile din drepturile salariale şi contribuţiile pentru sănătate, şomaj şi pensie.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti de investigare criminalităţii economice din cadrul Poliţiei municipiului Turda, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de un angajator, de 50 de ani, pentru evaziune fiscală, comisă prin stopaj la sursă.

Administratorul ar fi reţinut de la angajaţi şi nu ar fi virat către bugetul de stat, în termenul legal, impozitele aferente veniturilor obţinute din drepturile salariale şi contribuţiile pentru sănătate, şomaj şi pensie. Prejudiciul cauzat a fost estimat până în prezent, la aproximativ 2.600 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, faptă prevăzută de Legea 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata