Take a fresh look at your lifestyle.

ADMITERE ÎN INSTITUTUL MEDICO-MILITAR PENTRU FORMAREA ASISTENȚILOR MEDICALI GENERALIȘTI

0

Până în data de 14 iunie 2024, Ministerul Apărării Naționale desfășoară, prin intermediul Biroului informare-recrutare al Centrului militar zonal Cluj, activitatea de înscriere a candidaților, băieți și fete, pentru admiterea la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, studii de licență, specializarea asistență medicală generală.

Pentru anul de învățământ 2024-2025, Ministerul Apărării Naționale scoate la concurs un număr de 30 de locuri pentru studii universitare de licență – învățământ cu frecvență pentru specializarea asistent medical generalist în cadrul Institutului Medico-Militar, urmând cursurile Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

La finalizarea studiilor, absolvenții vor primi primul grad de subofițer și vor fi repartizați într-o unitate militară sau într-un spital militar, pe un post de subofițer asistent medical generalist.

Se pot înscrie elevii aflaţi în ultimul an de liceu şi absolvenţii de liceu cu diplomă de bacalaureat şi vârsta de cel mult 26 de ani împliniţi în cursul anului 2024.

Mai multe informații și consiliere privind înscrierea, selecția și admiterea se pot obține de la personalul biroului informare-recrutare din cadrul Centrului militar zonal Cluj, situat în Cluj-Napoca, în zilele de luni, miercuri, joi și vineri între orele 08.00-16.00, respectiv marți între orele 10.00-18.00 sau la numerele de telefon 0264 – 433067 (int. 119 sau 127) și 0769054977.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata