Take a fresh look at your lifestyle.

AJOFM Cluj organizează Bursa Locurilor de Muncă. Află detalii!

0

BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCAAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj organizeaza Bursa Generala a Locurilor de Munca, in data de 24 aprilie 2015, in intervalul orar 09:00 – 13:00, in localitatea Cluj-Napoca, la Sala Polivalenta Cluj-Napoca, str. Uzinei Electrice, FN, intrarea principala, holul etajului 1.

Bursa Generala a Locurilor de Munca este una dintre masurile active implementate de catre A.J.O.F.M. Cluj, care vine, atat in sprijinul angajatorilor, oferindu-le posibilitatea recrutarii si selectarii personalului adecvat specificului activitatii pe care o desfasoara, cat si in sprijinul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, oferindu-le oportunitatea de alege din oferta de locuri de munca existenta sau de a se reorienta profesional, accesul fiibd liber tuturor celor interesati.

Asadar, evenimentul se adreseaza tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, fie ca sunt sau nu in evidentele agentiei de ocupare si isi propune cresterea gradului de ocupare prin punerea in legatura a cererii cu oferta de pe piata muncii.

La aceasta actiune, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj va avea alaturi un numar de aproximativ 40 de angajatori din judetul Cluj, care vor oferi in total aproximativ 2000 de locuri de munca, astfel: posturi pentru persoane cu studii superioare, cu studii postliceale, cu studii liceale medii, posturi pentru absolventi ai scolilor profesionale, pentru absolventi din randul persoanelor cu dizabilitati, dar si pentru muncitori necalificati.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata